Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Wódz seksowna pupcia :)

Dziwny pomyłka telefoniczna...i dziwne uczucie po nim...

Polecane posty

Gość Wódz seksowna pupcia :)

Jak w temacie, troszkę planowałem się przespać gdy nagle telefon się odezwał, sygnał był a myślałem, że e-mail przyszedł albo sms. Więc lekko zaspany musiałem się podnieść i podejść do telefonu. No ale patrzę nieznany numer. Więc sobie pomyślałem, że może coś ważnego. Ponieważ mam dużo minut i parę osób o tym wie puszczają mi sygnał abym oddzwonił. Zważywszy na to, że sformatowałem jakiś czas temu telefon i straciłem sporo kontaktów w książce telefonicznej. Tak więc oddzwoniłem i tu mała niespodzianka, nikt kogo bym znał. Choć miałem wrażenie, że głos znajomy. Co ciekawe ta osoba zapytała o pewnego chłopaka którego nazwisko i imię nie wiele mi mówiło. Kojarzyło mi się jedynie z innym telefonem z urzędu pracy, bo jakieś kilka miesięcy temu miałem telefon i pytali o tego chłopaka. Dziwna sytuacja bo naszły mnie ostatnio myśli o pewnej dziewczynie do której miałem niezwykłą słabość, a dla której nie miałem kiedyś czasu. Nie będę opisywał tego. Tak czy inaczej dziwne. A może to pierwsze stadium delirki :P , gdy już zaczynałem jakoś radzić sobie z nową sytuacją. Nagle przypomina mi się tamtą osoba...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować