Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuch3333

Prezent za 50 zł dla chrześnicy- czy wystarczy?

Polecane posty

Gość kopciuch3333

Kupilam dzisiaj prezent dla chrześnicy 5-letniej- grę edukacyjną, książkę do kolorowania i czekoladki z puzzlami. Wszystko kosztowało ok.50 zł. Tak się zastanawiam, czy to nie za mało? Dodam, ze dziewczynka ma wszystko, a nowymi zabawkami bawi się góra 2 dni i idą w kąt. Ubrań nie chcę kupować, bo boję się, że będą za małe albo nie będą się podobać.

Gość kopciuch3333
No to mnie uspokoiłyście. Zawsze kupowałam jej prezenty w granicach 50 zł i zawsze była zadowolona. Chodziło mi bardziej o reakcję jej rodziców, którzy przy każdej okazji podkreślają, że swoim chrzesniakom kupują markowe zabawki i tak się zastanawiam, jak oni odbierają moje prezenty.

rodzice którzy wybieraja chrzestnych dla kasy to paranoja!! my od chrzesnych nie zamierzamy nic wymagać a tymbardziej mówić co kupiliśmy a czego nie komuś tam. Kupujesz to co uważasz a czy to kosztuje 50 czy 500 zł dla Małej nie ma znaczenia naprawde :) A może chcą kase którą zachowaja tylko dla siebie?? PARANOJA nie zwracaj na to uwagi a jak poczujesz że przygadują to powiedz że to nie chrześni maja obowiązek utrzymywać ich dziecko tylko oni...