Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałaCzekolada

Rowerek Stacdjonarny... kto ze mną ?

Polecane posty

Gość BiałaCzekolada

Witam... mam zamiar zacząć jeżdzić na rowerku stac... szukam też chętnych do pedałowania. Taka grupa wsparcia dobrze mnie zmobilizuje.... Wzrost 171 cm Waga 73 kg ;o(

Gość BiałaCzekolada
Zaczynam dziś... myślę ze na początek wystarczy godzina... P.S Czekam na chętnych....pozdrawiam Waga 73 kg Wzrost 171 cm

Gość kobieta_ona
Cześć! Ja również mam rowerek stacjonarny, w zasadzie nawet mam go tuż przed oczami ale zero motywacji zero pozytywnego nastawienia na jakies efekty :/ słyszałas moze czy faktycznie taki rowerek pomógłby w pozbyciu sie kg ?

Gość kobieta_ona
Malinka zmotywuj mnie...opisz jak czasowo rozgraniczasz pedalowanie, ile km jedziesz, czy wsiadasz kilka razy dziennnie czy raz po godzinę

Gość BiałaCzekolada
No super Dziewczyny że sie zjawiłyście... w grupie zawsze raźniej. Ja już dziś pedałowanie mam za sobą.. Będę się starać codziennie pisać jak mi idzie i mam nadzieje że sama też będę mogła sie pochwalić efektami... A wiec.... DZIEŃ 1 : 1h 20min Kobieto i Malinko może byśmy się zmierzyły...?? Co ?? Może w udzie i na wysokości tz "schabów"... Co powiecie ? Pozdrawiam :o)

Gość BiałaCzekolada
Ja będę pedałować raz dziennie ale konkretnie... koło 1 godz w zależności ile będę mieć czasu... Czasami jeździłam ale brak mi systematyczności i dlatego mam nadzieje że się to zmieni od dziś !! Już nie mogę patrzeć na moje udka a w przyszłym roku w czerwcu ide na wesele i chciałabym założyć ładną sukienkę... he he ...myślicie że to dobry powód...

Witam Was cieplutko....no ja już po....:o) DZIEŃ 2: 1h 20 min Dystans 50 km... podaje wg licznika mojego rowerka. Moje postanowienie przejechać 1000 km ...i zrobić sobie małą przyjemność... Pozdrawiam :o)

Dziś sie wazyłam mimo tego że od kilku dni nie mam czasu jeżdzić na rowerku... waga pojazała 71, 6 Podejżewam że po świętach znów zobacze 73 ale i tak się cieszę że zauważyłam spadek....Jak się skończy to świąteczne szaeństwo to znów zacznę jeżdzić ... może sie ktoś przyłączy...

No nareszcie... koniec ze Świętami, konieć z Sylwestrem... wkońcu mam święty spokój i mogę czas poświęcić sobie... Po Sylwestrze waga pokazuje 72,7 Ale sie mobilizuje i zaczynam działać... DZIEŃ 1 ; 1h 10 min rowerek + 20 min hula hop Czy teraz ktos się przyłączy... ?

Gość bbezznaczenia
Hej:) Podziwiam, że dajesz radę tak długo pedałować. Mój max to 30min póki co:)

bbezznaczenia.... ja już jakis czas pedałuje tylko zawsze nadrabiałam słodyczami i waga nie chciała spadać. Teraz włączam serial i nie ma że boli...

bbezznaczenia.... ja już jakis czas pedałuje tylko zawsze nadrabiałam słodyczami i waga nie chciała spadać. Teraz włączam serial i nie ma że boli...