Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Miałabym ochote na to!!! A wy????? ????

Polecane posty

http://www.voila.pl/312/dfgzj/?1 Mam smaka na kotleta schabowego z ziemniakami i kapustą zasmażaną Na devolaja z frytkami oraz surówkami polanymi sosem chilii, takie są w myślenicach w smażalni przystań Na zupe pomidorową Na żurek z ziemniakami i grzybami Na słodycze z milki, rafaello, kinderki, merci (nic co jest z wawelu, wedla, goplany-z wyjątkiem lodowych cukierków, ani nic z mieszka). Nie lubię polskich produktów a firmy wawel to już wogóle samo dno. Na owoce: Jabłka, truskawki, winogrona, arbuza, banany, mandrynki, pomarańcza, gruszki, wiśnie, czereśnie Na pyszną wędlinke a obok tego sałatka jarzynowa lub kanapke z wędliną i pomidorem, oraz ogórkiem posmarowaną majonerem, sosem amerykańskim, w tym jeszcze papryka. Oprócz tego obejrzałabym jeszcze takie seriale jak: - zemsta, moja miłość - cud miłości - fiorella - luz maria - posłaniec szczęścia - paloma - brzydula (kolumbijska) - gorzka zemsta - przyjaciółki i rywalki - niewolnica isaura (1 i 2 wersja) - zbuntowany anioł potem jakąś świetny serial komediowy typu sąsiedzi, rodzina zastępcza czy moda na sukces albo zaś świat według kiepskich czy graczykowie. Adam i Ewa to też taka telenowela meksykańska (ciekawi mnie czy to na podstawie jakiejś zagranicznej produkcji jak majka??? ) A potem obejrzałabym jakąś bajke łebski harry, she-ra, he-man, denis rozrabiaka, inspektor gadżet czy inną bajke związaną z pasmem bajkowego kina.

Gość straooonika
to ma być takie wesele?interesujące