Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość An/kieter/ka

Kobiety z ero...

Polecane posty

Vera moze bysmy sie kiedys razem wybraly na jakies disco? Pozycze Ci moich dopinanych, rozowych pasemek i ten cekinowy top, ktory tak bardzo Ci sie podoba :)

Gość janek 35lat
Ktoś się zapisał tu tak jak ja ja mam golfa3 dizel fajnie die tym jeździ no i jeszcze mam dostawczy lublin ale to tylko do pszewozu pasz i innych zeczy a poco pytasz

Dobra, a ja Tobie futro w panterkę i peruwiański pióropusz. Potem będziemy uprawiały dziki seks w toalecie z jakimś kułakiem...:classic_cool:

Gość PanelSterowania
Bó I love yoó!👄

Co to za koniobijca? Tyle się tego namnożyło, że serce pęka... Mogę Ci jeszcze pożyczyć moje pluszowe, tęczowe legginski. :classic_cool:

Najpierw musze sie troche opalic, bo ostatni raz bylam w solarium 3 dni temu i troche mi zbladlam:( I Sloneczny choo na maila, tzn zostaw tam wiadomosc, odezwe sie jak bede miala czas, teraz jestem tylko z doskoku ;)

Gość janek 35lat
Wu poważnie dziewuchy o tym seksie

Jasne, rze powarznie, zakladamy sie zafsze z Verka, ktura leprza partje na disku wyrwie, biezemy do kibla, opciagamy, a potem chfile z nimi hodzimy, wyciagamy trohe kasy na drobiazgi, birzuterie i takie tam inne zeczy co dziefczyny lobiom.

Gość janek 35lat
Jakiem kulakiem coto znaczy

Ja najhentniej opjeradalam telezkopy za opazki do wuosuw, a Njebiezka za perździonki z ałtomatu. A jeźli ktoź kce nas obje na ras to dozdajemy jednom parem drzinsuw i sobje jom ódostempnjamy co drógji dzijeń.

Gość gyyz
Super!!!ale jaja!

Gość janek 35lat
My mamy fajnom remize i jak niema adwentu to zarypiste imprezy się tam robiom akuratnie najblizsza jes w bozenarodzenie

Gość janek 35lat
niezabardzo was rozumie oczym piszecie

Sóper! Pszebjeżemy siem za Tóronja i Gwiazdem zaźpiefamy jakomś topowom kolendem, na pszykłat "Lazd Krizdmaz" raszjan werszyn a podem pot hojinkom w remjizie wylirzemy sopje odbycigi. Alesz siem bendzie dziauo!

Gość gyyz
Vera!!BRAVO!

Vera ja jórz zpadam, galerje mi zaras zamknom, a Ty tó nakrencaj jakichż nowyk hlopakuf i teras drzyj od nich te leginsy co wyglondajom jak z węrza, cobyś mi potem porzyczyć mogua.🖐️