Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia17890

pomozcie i potraktujcie mnie powaznie...

Polecane posty

Gość minia17890

Witam, moja sprawa jest dosc dziwna nie wiedzialam gdzie umiescic, moze wy mi pomozecie, moze zaczne od pocztaku ponad rok temu mialam laparoskopie woreczka zolciowego, nie trzymalam zadnej diety, jestem osoba otyla, od jakis 3-ech miesiecy czuje jakies dziwne ruchy na poczatku byly w calym brzuchu, na gorze, dole, po bokach, bylam u lekarza rodzinnego przepisal mi pare lekow i ruchy u gory i po bokach ustaly ale zostaly w dole brzucha, zaczelam sie denerwowac ze to ciaza ale w ciazy nie czulabym ruchow odrazu w calym brzuchu, poza tym robilam 21 testow ciazowych wszystkie kupione w aptece i wiekszosc robiona z porannego moczu i test wyszedl negatywnie mimo to nadal sie bardzo denerwowalam ze to ciaza i od dwuch miesiecy mam krotkie skape miesiaczki, ale wydaje mi sie ze przyczyna jest stres i myslenie ciagle o tym... dodam ze jak zjem cos ciezkiego strasznie boli mnie podbrzusze i musze na kibelek i wszystko wylatuje ze mnie jak z kranu czy cos, ostatnio tez zauwazylam ze rano mam mocne zaparcia nie moge sie wyproznic a potem biegunka, czuje ze mam ciagle twarszy brzuch/podbrzusze zwlaszcza, odkad wmaiam sobie ze to ciaza powiekszyly mi sie tez piersi, mam straszy problem z trądzikiem ktory nie chce sie goic, ale gdyby to byla ciaza to czemu 21 testow sie mylilo? czemu mam miesiaczke mimo ze slabsza i krotsza i co wspolnego z ciaza ma biegunka zaparcia bol podbrzusza przed wyproznieniem oraz te ruchy zazwyczaj zaczynam odczowac po 14 i nie sa bardzo czesto ale wyrazne a dziecko z tego co pamietam jak bylam w ciazy czesciej sie rusza, nie mam zadnych innych objawow ani nic.. co to moze byc? moze tu mi ktos pomoze? albo chociaz uspokoi, dodam jeszcze ze czasem odczowam takie ruchy w posladkach nogach i rekach, ale magnez mi nie pomaga, dziwnie mi sie czasem odbija mam nieprzyjemny zapach z ust... ale z kad te wieksze piersi i dziwne podbrzusze? a moze ze ciagle o tym mysle i sie calymi dniami denerwuje? z drugiej strony ciaza chyba by nie przetrwala goraczek jakich ostatnio mialam z drgawkami i wogole straszne kaszle, leki na gryoe i jelita w ktorych na ulotkach pisze zeby nie brac w ciazy itd, co o tym myslicie?

wcale nie jest powiedziane , że by nie przetrwała. Idź dla świętego spokoju na USG i jak nie wykaże ciąży, to zmień internistę.

Gość miania17890
rtylko ze usg niestety bede mogla zrobic dopiero po nowym roku bo nie ma terminow a prywatnie nie mam chwilowo kasy;/

Gość flavourred
idz idiotko na beta hcg i tyle ja pierdole, 21 testow ciazowych zrobic to trzeba byc yebnietym nie lada:D

Gość albo w szpitalu cię czymś
zarazili albo masz jakies powikłania po zabiegu,może spaprali? ja tym konowałom nie wierzę za grosz i trzymam sie od nich z daleka.

Gość anka44
zespół jelita drażliwego to taka choroba układu pokarmowego,naprzemiennie zaparcia i biegunki

pisze,.że nie ma kasy na wizytę u lekarza,a 21 testów kupiła. to jakis down:O,bo nikt przy zdrowych zmysłach nie robi 21 testów:O

Gość koliberek 123
Mam 3 dzieci i w swoim zyciu zrobilam moze z 5 testow ciazowych:D:D:D:D:D 21 testow, no leze i placze ze smiechu:D

zrób kolejne 10 jutro. TAK DLA PEWNOŚCI--żeby nie było;)

Gość chciałabym cię zobaczyć
.

Gość Znowu ten sam temat?
Ze dwa tygodnie temu pytałaś o to samo. W tym czasie to już powinnaś po innych lekarzach chodzić a nie pytać na kafe.

Gość miania17890
zanim kupilam testy panikowalam ze nie zrobie i potem panikowalam przed pojsciem do rodzinnego lekarza i tak robilam testy a jak juz sie przelamalam to dziecko zaczelo chorowac ja tez i wogole i kasa na leki i na gina nie mam;( dla mnie to nie jest smieszne, sama sie czuje czasem jak wariatka, powikłania po zabiegu? ale objawilyby sie dopiero po roku?... napewno nie jestem w ciazy bo chociaz jeden test wykazalby chociaz cien drugiej kreski bo robilam prawidlowo je, ale te ruchy w brzuchu sa dziwne i bylam w ciazy i sobie wkrecam, nie wiem jak sie pozbyc tych mysli, moze to przez to ze sie ostatnio bardzo denerwuje ojciec mi kupil mieszkanie powiedzial ze da jak je wyremontuje do jego powrotu wraca w tym tyg a tam nic nie zrobione bo maz ciagle chleje, chce sie z nim rozwieźć i moze to wszystko sie tak zbiera ze z nerwow sie rusza cos w brzuchu i sa problemy z jelitami...

Gość może to ciąża pozamaciczna?
mówię szczerze. i dlatego testy nie wykazują?

Gość gfgrtgr
testy wykazały by ciążę pozamaciczną...a skoro tyle testów nie pokazało ciąży, to na pewno w niej nie jesteś...

Gość miania17890
dzieki ze chociaz niektore mnie traktuja powaznie... troszke mnie to uspokaja mam nadzieje ze czytajac takie "pocieszenia" wkoncu przestane o tym myslec i mi przejdzie ale do lekarza i tak musze sie wybrac...

Gość miania17890
za 5 dni mam miec miesiaczke boje sie ze znowu bede sobie wkrecac ta ciaze ciagle o niej myslec i bedzie skapa i krotka i znowu bede wpadac w panike, znacie jakies sposoby na zwiekszenie krwawienia podczas miesiaczki?

Gość miania17890
uuu to nie ciekawie przypomnialo mi sie tez ze nie dosc ze nie trzymalam diety to po zabiegu nie dbalam o siebie w trzy dni po zabiegu jak mnie wypisywali nie chcialo mi sie pol dnia czekac na mame zeby po mnie przyjechala to wzielam torbe (na kułkach) i sama z buta poszlam do domu poza tym jak kazali mi lerzec w lozku to nie moglam zrobic siku do kaczki wiec szlam po kryjomu do toalety, a spieszylam sie do domu bo czekala na mnie wtedy polroczna coreczka za ktora sie baaardzo stesknilam i dzien po powrocie do domu odwolalam opiekunke i sama sie nia zajmowalam bo w sumie dovbrze sie czulam, moze mi sie cos zle pozrastalo czy cos?;/