Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_33

jaki prezent ?

Polecane posty

Gość on_33

właśnie jak w temacie, od niedawna spotykam się z cudowną kobietą, wiadomo to początki, poznajemy się na wzajem, i tak się zastanawiam co jej kupić na gwiazdkę. Aż na tyle żeby to było coś konkretnego to jeszcze się nie znamy, dlatego myślę o czymś nie tuzinkowym. Może coś doradzicie.

Gość on_33
wiesz fiku miku, wiem jaka biżuterię nosi, ale nie wiem czy to nie będzie takie zbyt ... no wiesz jakie, gdybyśmy byli ze sobą dłużej to tak, a my właściwie znamy się już ze 3 m-ce, a tak na dobre jesteśmy ze sobą od niedawna

Gość Zuzanna Amelia & 16
Ksiazke kucharska.

Gość ee tam wiesz jak jej
chodz troche na Tobie zalezy to ucieszy sie chodzby z drobiazgu

Gość pezentem może być całus :)
a jako dodatek - herbata z "czasu na herbatę" wiśnie w rumie ( pycha na zimowe wierczory :) ) - jeżeli wiesz jakie zapachy lubi i używa- perfumy ( byle nie astronomicznie drogie to raczej ją speszy) lub ulubiony żel pod prysznic - ksiązka jeżeli lubi czytać - słodycze jeżeli lubi i tysiące innych uroczych drobiazgów...Ty ją znasz lepiej niż my a poza tym to miłe że pomyślałeś o upominku dla niej pozdrawiam

Gość on_33
dokładnie pięknie powiedziane "prezentem może być całus" mam podobne pomysły, z początku tygodnia trzeba będzie się tym zająć.