Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajsksjka

potrzebuje pomocy-pilne

Polecane posty

Gość sajsksjka

Proszę Was poradźcie coś. Matka mojego męża dała nam "na gębę" mieszkanie- pokój z kuchnią.Przez ostatnie cztery miesiące remontowaliśmy to mieszkanie- inwestycja 30 tysięcy(ona cały czas grała tam pierwsze skrzypce truła co my potrzebujemy a co nie jakby miała tam mieszkać) Mieszkanie nie jest przepisane ani na mojego męża ani na nas oboje po prostu dała nam je od tak. Jak nie chcieliśmy go brać to miała pretensje ze nie chcemy a jak wzięliśmy - no właśnie. Wczoraj zakończył się remont we wtorek przychodzą montażyści od kuchni- kuchnia zadatkowana jest.Dzisiaj ta psychiczna baba dzwoni do mnie,że nikt z nią nie ustalał projektu kuchni i ona nie życzy sobie montażystów w tym mieszkaniu, mamy wziąć wszystkie rzeczy i oddać jej klucze.Mieszkanie nie jest nasze ona sobie je wynajmie albo sprzeda ! Co byście teraz zrobili ? Wtopiliśmy 30 tysięcy kuchnia na 8 tysięcy już jest zrobiona do montażu we wtorek .Nie mam pojęcia jak z tego wybrnąć myślę nad prawnikiem jutro

Gość saoasjiasj
Niestety, "na gębę" to sobie możecie...:O

Gość współczuję
zabieracie meble razem ze ścianami i tyle. jak macie rachunki to możecie domagać sie zwrotu. i niby matka chce syna wyrzucić z mieszkania? zimą? to może niech syn wyrzuci matkę?

Gość współczuję
umowa na gębę obowiązuje wobec prawa, jak są świadkowie wygracie w każdym sądzie. jak macie dwa słowa na jedno też wygracie.

Gość współczuję
i do prawnika koniecznie, bez zachamowań jak najszybciej.

Gość a to dziwak
mam nadzieje, ze tak glupia nie bylas i masz wszystkie paragony, a jeszcze lepiej faktury? :O

Gość sajsksjka
mam tylko paragony :(fakture imienną mam tylko na gres szkliwiony. Tylko mój mężuś był tak udany ze rachunki pozostawiał u swojej rodzicielki. Oni nas oszukali :(