Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daradecoszrobic

Polałam włosy płukanką i...

Polecane posty

Gość daradecoszrobic

fioletową do włosów blond jakiś miesiac temu i teraz mam takie żółte włosy i w dodatku u nasady cimne są takie czarnawe a przed "zabeigiem" miala jaśiutkie blond włoski ludzie mnie pytaja czy farbowalam i dziwią się jak mówię że nie,mozna to jakoś zmyć?

Gość daradecoszrobic
wlalam za dużo do wody niż trzeba :(

Gość daradecoszrobic
Proszę pomóżcie mi,muszę to jakoś zmyć/usnąc nie chce mi sie z domu wychodzić a muszę bo szkoła....

Przepraszam, teraz się zorientowałam że moja odpowiedź jest bez sensu. Zrozumiałam że to stało się niedawno.

Gość dfggfhfhfh
tylko ze ta fioletowa plukanka jest do zoltych wlosow blond,poniewaz nautralizuje je .czyli mowic pop olsku robi platyne jak dasz za duzo fioletu do wody twoje wlosy moga byc fioletowe / plukanka schodzi i wlosy sa spowrotem koloru takiego wlasnie zoltego.

Możesz spróbować przyciemnić je płukanką z czarnej herbaty. Umyj i wytrzyj włosy, a później polewaj je przestygniętą herbatą (na długie włosy 700 ml). Możesz też wlać herbatę do miski i po prostu zamoczyć w niej głowę. Umyj włosy ponownie i nałóż odżywkę. Powtarzaj raz w miesiącu.

Gość dfggfhfhfh
fioletowa jest do rozjasniania wiec nie mogly jej wyjsc ciemne po tym :D:D cos ktos kreci

Gość tojaaaaaaaaa
przysięgam,mam u nasady ciemniejsze,nawet czarnwe nigdy ich nie malowalam(tylko właśnie czasami polewalam plukanką,ale bardzo malutka iloscią i bardzo rzadko)dlatego wczesniej byly leciutko ciemnejsze ale nie czaranwe jak teraz,najbardziej to widać po 2 dniach nie mycia,wtedy az z daleka widac,a jak codziennie myję to tez jest ale slabo,jak to zmyć?