Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowana na maxa

Ciagle wszystko zle robie

Polecane posty

Gość Zdenerwowana na maxa

Odmkiedy przeprowadzilam siemdo faceta codIenniemslysze jak to ja wszystko zle robie. To zle postawilam kubek, to nie zauwazylam, ze lezy brudny noz i go nie umylam, to nie nauczylam psa sikac na gazete i zrywa mi sie za kazda jego kupe i siku. Ostatnio urzadzamy lazienke i zabralam sie za pomoc mu w malowaniu okien, kaloryfera. Oczywiscie wszystko zle. Cala paca i wysilek o dupe rozbic. To nie zamknelam farby, to zacieki. A do tego jestem niezdarna, czesto mi sie cos zdarza upuscic, poplamic. Ale ile mzna sluchac ze cokolwiek nie robie jest zle? Juz mam to przez 8 miesiecy i mam serdecznie dosc. Mimo wszelkich checi i prob zawsze jestem ta najgorsza...a naprawde sie staram. Dzis wkurzylam sie i jak setny raz uslyszalam ze zle male kaloryfer to pieprznelam farba i wyszlam. Ale mam moralniaka

Gość hahahyhyhihi
jesteś nienormalna , tzw kop-krang.

Wyglada na to ze mieszkanie razem to nie byl dobry pomysl. Ja mimo trzyletniego zwiazku nadal nie mieszkam z facetem. I zyjemy prawie jak w bajce. Niektorzy po prostu musza byc osobno,spotykac sie pare razy w tyg i milosc kwitnie.