Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiajijaiajiajiajiaj

obnizenie alimentów!!!

Polecane posty

Gość Bosski Roman
Dałaś mu dupy kurrwo to teraz się bujaj ze swoim bękartem :D Sąd obniży mu alimenty a jedyne co będziesz mu mogła zrobić to loda. Teraz szmato niech twój nowy gach utrzymuje to co wysrałaś xDDDD Ps. W ogóle jakim trzeba być pedałem, żeby wychowywać nie swoje dziecko :D

Gość Krasnoludki są ok
Autorko nie czytaj tych głupich wpisów, bo to dzieci piszą. Ojciec, który jest pozbawiony praw rodzicielskich nadal musi płacić alimenty. Też tak mam. I dobrze, że mu nie obniżyli. Jak wróci do pracy pisz o podwyżkę.

Młodsze Ciacho Nie ma prawa pozbawić kogoś praw rodzicielskich do dziecka które nie było narodzone bo nie miała do tego podstaw nadal prowo. Chory system. Płacić za coś co do mnie nie należy???? Ja bym zrobił w takiej sytuacji konkretny dym V piszesz trochę nieskładnie więc nie wiem do konca o co Ci chodzi. Ale skoro SĄD POZBAWIŁ tego meżczyznę wladzy rodzicielskiej, tzn, że musiał on uznać swoje ojcostwo po urodzeniu dziecka. Btw, dziecko nie jest rzeczą i do nikogo nie należy, a władza rodzicielska nie ma ządnego zwiazku z obowiazkiem alimentacyjnym. Pozbawienie władzy oznacza pozbawienie właśnie władzy, praw nad dzieckiem ( np w zakresie stanowienia o edukacji, leczeniu, miejscu zamieszkania itp)a le nie zwalnia z obowiązków rodzicielskich , ponieważ nadal faktycznie dana osobą jest rodzicem. I żadnego dymu byś nie zrobił bo nie masz ku temu ŻADNYCH podstaw prawnych

Młodsze Ciacho Nie ma prawa pozbawić kogoś praw rodzicielskich do dziecka które nie było narodzone bo nie miała do tego podstaw nadal prowo. Chory system. Płacić za coś co do mnie nie należy???? Ja bym zrobił w takiej sytuacji konkretny dym V piszesz trochę nieskładnie więc nie wiem do konca o co Ci chodzi. Ale skoro SĄD POZBAWIŁ tego meżczyznę wladzy rodzicielskiej, tzn, że musiał on uznać swoje ojcostwo po urodzeniu dziecka. Btw, dziecko nie jest rzeczą i do nikogo nie należy, a władza rodzicielska nie ma ządnego zwiazku z obowiazkiem alimentacyjnym. Pozbawienie władzy oznacza pozbawienie właśnie władzy, praw nad dzieckiem ( np w zakresie stanowienia o edukacji, leczeniu, miejscu zamieszkania itp)a le nie zwalnia z obowiązków rodzicielskich , ponieważ nadal faktycznie dana osobą jest rodzicem. I żadnego dymu byś nie zrobił bo nie masz ku temu ŻADNYCH podstaw prawnych

Gość jiajijaiajiajiajiaj
szkoda niektorych rzeczy komentowac....wiec....ja mu nigdy kontaktow nie bronilam...pozatym pozbawienie wladzy rodzicielskiej nie bierze sie bez powodu tak????pozatym dlaczego cala odpowiedzialnosc ma ponosci kobieta!!!sama dziecka sobie nie zrobilam...jego ojciec jakos wysyla paczki wnuczce itp....ehhhh tak..mam zamiar zlozyc o podwyzszenie!!!! a moje maz nie jest glupkiem,ze wychowuje nie swoje dziecko....i uwazam ,ze w 100% jest lepszym ojcem niz jej prawdziwy biologiczny....

Ja bym już podstawy znalazł. To jest chory system. Skoro ktoś mi do czegoś zabiera prawa to nie mam już z tym nic wspólnego. Absolutnie nic. A po drugie za chiny bym sobie praw odebrać nie dał. Sciemniara pisała że rozstali się przed urodzeniem dziecka więc kurwa jaki sąd ma podstawy że ten facet nie będzie dobrym ojcem skoro się jeszcze w temacie nie sprawdził? Provo w kurwe.

Gość jiajijaiajiajiajiaj
tak zlozylam wniosek wraz z wnisokiem o alimenty-bo zostawil mnie w ciazy....wiele przez niego przeszlam..ale nie chce o tym pisac....gdy sie dowiedzial,ze urodzilam to do dzis pamietam jakiego smsa dostalam od niegopbyscie zdechly pod plotem...nie interesowal sie wgl dzieckiem po urodzeniu...pozew o alimenty wnioslam jak corka miala pol roku....a przez ten czas nie interesowala sie corka wgl...baaaaa do tej pory nigdy jej nie odwiedzil...ona nawet nie wie jak wyglada jej prawdziwy ojciec....i sedzina sie zapytal co z ta wladza rodzicielska...czy bedzie chcial corke widywac....a on ,że nie..........

Weź wykurwiaj z ta sciema bo się pograzasz! Skoro ty mu tych praw nie zabralas to sąd mu nie ma prawa ich odebrać na jego życzenie! Znam taki przypadek z doświadczenia gdzie koleżanki były skurwiel zażądał zabrania mu praw by wymigac się od odpowiedzialności! Takiego chuja mu sąd prawa odebrał. Dzieci skurwiel na własne życzenie nie widuje a nie decyzją sądu co w takim przypadku z alimentów go nie zwalnia!!!

Gość jiajijaiajiajiajiaj
ehhhhhhhhhhh wiem jak bylo....i pisze ..,nie pasuje ci to nie czytaj i tyle w temacie.......................

Gość jiajijaiajiajiajiaj
pozbawil go wladzy rodzicielskiej!!!!!!!!!

Gość autrka chyba sama nie wie
co pisze:P

co pisze:P

Gość y6y65yy5ty
ciotka ostatnio starała się o podwyższenie o stówke ...argumenty? Miała rozpiske ile miesięcznie na wszystko wydaje no i jak nie styka to chyba dołoży nie ?a nie jeszcze zabiorą nie wiem jaka sytuacja bo w tej facet dużo zarabia więc dla sądu było oczywiste

Gość jiajijaiajiajiajiaj
i jedna z przyczyn pozbawienia wladzy rodzicielskiej jest wlasnie nie interesowanie się dzieckiem......

Młodsze Ciacho Ja bym już podstawy znalazł. To jest chory system. Skoro ktoś mi do czegoś zabiera prawa to nie mam już z tym nic wspólnego. V Ty naprawdę nie rozumiesz, że WŁADZA ( a nie prawa) nie ma nic wspólnego z byciem faktycznym , biologicznym rodzicem :O? V "Sciemniara pisała że rozstali się przed urodzeniem dziecka więc k**wa jaki sąd ma podstawy że ten facet nie będzie dobrym ojcem skoro się jeszcze w temacie nie sprawdził? Provo w k**we. " Pewnie prowo jak już pisałam na samym początku :) V jiajijaiajiajiajiaj tak zlozylam wniosek wraz z wnisokiem o alimenty-bo zostawil mnie w ciazy.... V nie możesz złożyć wniosku o pozbwanieni władzy rodzicielskiej przed narodzeniem dziecka z nieformalnego związku. Może najpierw poczytaj co nieco a później zakładaj takie tematy :D:D KONIEC TEMATU

Gość jiajijaiajiajiajiaj
Na moja rozpiske to nawet nie chciala spojrzec...mialam policzone ile za prad...za gaz...wode(dzielone przez ilosc osob zamieszkalych w domu i ile przypada w tym na dziecko) za przedszkole rachunki mialam -też nie chciala...pytala sie czy dziecko chodzi na zajecia dodatkowe....czy choruje...z czego zyjemy...ile moj maz zarabia...ile ja...czemu pracuje tylko na pol etatu.....

prowo 🖐️

Gość jiajijaiajiajiajiaj
chyba pisalam ,ze zlozylam wniosek o alimenty i pozbawienie wladzy rodzicielskiej ak córka miala pol roku....!!

Bajka była o 19tej. Sąd mu nic nie może zabrać Na jego życzenie jeżeli TY nie przedstawisz kurewsko twardych dowodów na to że tych praw mieć nie powinien bicie znęcanie się nad dzieckiem itp. On się dobrowolnie zrzec praw nie może sciemniaczu. Za chwilę wymysl że wyrzucił wasze dziecko z piątego piętra i na tej podstawie sąd mu odebrał prawa kurwa. Skończ te bajeczke dzieciaku

prowo🖐️

Gość jiajijaiajiajiajiaj
20:22 [zgłoś do usunięcia]jiajijaiajiajiajiaj tak zlozylam wniosek wraz z wnisokiem o alimenty-bo zostawil mnie w ciazy....wiele przez niego przeszlam..ale nie chce o tym pisac....gdy sie dowiedzial,ze urodzilam to do dzis pamietam jakiego smsa dostalam od niegopbyscie zdechly pod plotem...nie interesowal sie wgl dzieckiem po urodzeniu...pozew o alimenty wnioslam jak corka miala pol roku....a przez ten czas nie interesowala sie corka wgl...baaaaa do tej pory nigdy jej nie odwiedzil...ona nawet nie wie jak wyglada jej prawdziwy ojciec....i sedzina sie zapytal co z ta wladza rodzicielska...czy bedzie chcial corke widywac....a on ,że nie.......... tu pisze kiedy składalam pozew o alimenty i pozbawienie wladzy rodzicielskiej!!!!

Gość podszywee
prowokejszyn

Przed chwilą mowilas że do niczego mu praw nie zabieralas. Dopracuj to lepiej i ustal jedną wersję zeznań i wówczas wyskakuj z kolejnym prowem. Dziękujemy, do wi dze nia

Młodsze dziecko na jakiej podstwie twierdzisz, że to provo ? kim ty jesteś , że lepiej się na tym znasz ?

Gość jiajijaiajiajiajiaj
Dowidzenia....moze pisze nieskladnie...ale wiem jak bylo....nie musze się wam z niczego tlumaczyc...i wiem ,ze jest wladzy pozbawiony...ma 350zl alimentow i chcial obnizyc do 100zl!!!!!!!

Gość deesdcsededfe
Mlodsze ciacho latwo pozbawic ojca praw rodzicielskich gdy ten sie zgodzi a to, ojciec mego dziecka jest och pozbawiony, poszlo latwo niemusialam sie wysilac bo on dziecka nie cchial a pozbawienie wladzy nie zwalania alimentow i ojciec ma nadal prawo do odwiedzin ale skoro nie chce to w sumie tym lepiej