Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pablitka

jak urozmaicic zycie seksualne?

Polecane posty

Jestem w luznym zwiazku. Spotykamy sie od roku raz lub dwa w tygodniu. Zawsze konczy sie to nieprzespana noca,nie ma u nas tematow tabu. Ale ostatnio jakby zrobilo sie nudno. Po prostu idziemy do lozka,zawsze jest tak samo,przewidywalnie wrecz. Z poczatku bylo super,poznawalismy sie,teraz potrafimy nawet przed seksem uzgadniac scenariusz,pozycje itp. Ja tak nie chce,meczy mnie to. Ale nie mam pomyslu co zrobic zeby znowu byl ten dreszczyk. Nie chce zeby ten zwiazek sie skonczyl a powoli wszystko zmierza w tym kierunku. Pomozcie. Jak odzyskac radosc z seksu? Dodam ze oboje jestesmy juz po 30, powinnam znac sie na tych sprawach a jestem w kropce

Wlasnie nie,kochamy sie w roznych pozycjach,lubimy tez seks francuski. Ale nie ma juz gry wstepnej. To takie techniczne kochanie sie

Szczerze mowiac to chcialabym sproboeac kochac sie tak bardziej brutalnie,nie wiem,wiazanie,gryzienie w szyje,jakies klapsy. Rozmawialam z nim ale na rozmowie sie skonczylo. Zawsze po prostu idziemy do lozka i jest jak zwykle. Bez rozgrzewki,no nic. Ja nie zaczynam bo zwyczajnie nie umiem zaczac. A on przechodzi od razu do rzeczy. Stad moje pytanie. Jak zaczac zabawe zeby sie nie wyglupic?

to zalezy od partnera...jesli on nie lubi urozmaicenia i lekkiej brutalnosci....to nici z tego powiedz mu prosto z mostu, zeby Cie wyruchal:) brutalnie...sama daj mu klapsa...

No nie róbcie tego w czterech ścianach ograniczając sie tylko do pomieszczeń domu-pokój kuchnia łazienka itp. wyjdźcie z tym do przebieralni marketu windy kina podziemnego parkingu -opcji jest tak wiele jak wiele jest miejsc że o gadzetach nie wspomnę...

Myslisz? Coz warto sprobowac :-) w koncu juz gorzej nie bedzie a moze cos sie zmieni. Dzieki za podpowiedz,serio ;-)

Lenka widzisz on taki bardziej niesmialy jest. Dla nigo jak seks to tylko w domu. A o zabawkach nie pomyslalam,az mi wstyd...

Sloneczny-tak srednio 1-2 razy w tygodniu,czesciej nie udaje nam sie spotkac. Czemu pytasz?

Daleko? Nie,20 km. Ale rozne godziny pracy. Dla mnie zdecydowanie za rzadko,dla niego tez

Aha no to w takim razie jestem wulkanem...czasami a czasami chcialabym wlasnie dluuuuga gre wstepna i tu brak pomyslu

Jak juz sie spotykamy to on zostaje na noc. Wtedy nie jest raz,wiadomo. W ciagu nocy kilka razy,nad ranem zwykle tez budzi mnie przed budzikiem ;-)

gra wstepna moze miec rozny wymiar..nie tylko mineta...lodzik... mozna zaczac od masazu..np stop...masazu karku....zabawa wlosami ..dodajac pocalunki podczas masazu... ..wspolne ocieranie sie....

W sumie to wiem, i do tego jakis nastroj moze,muzyka cichutko. Eh musze cos wykombinowac bo dobrze sie to nie skonczy... Jutro bede miec okazje wyprobowac Twoj pomysl :-)

Hehe sprobuje ten Twoj pomysl na lekko brutalny poczatek :-) pewnie sie lekko zdziwi ale kto wie jak sie to rozwinie. Az sama jestem ciekawa :-D Sama bym na to nie wpadla,mialam wrazenie ze kobiecie nie wypada