Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spadającą gwiazda.

Zakochałem się w dziewczynie której Prawdopodobnie nie mogę mieć...

Polecane posty

Gość Spadającą gwiazda.

A ostatnio poznałem dość fajną i sympatyczną dziewczynę. Czy jest sens aby potraktować ją jako nagrodę pocieszenia... ?

Gość nhgkj
A czy Ty chciałbyś by dziewczyna w jakiej się zakochałeś potraktowała Cię jak nagrodę pocieszenia po tym jakiego kocha i nie może mieć?

Gość Spadającą gwiazda.
Nie będę gdybać bo jestem w tej sytuacji a nie innej. Może z czasem poczuł bym coś do niej i wszystko było by dobrze... sam już nie wiem .

Gość nhgkj
Oszukujesz sam siebie.

Gość nhgkj
Po 1. Nie poczujesz nic do niej jak kochasz inna, będziesz je porównywać i ciągle w Twoich oczach będzie przegrywać ta na pocieszenie. Z czasem zmęczy Cie to zrobisz jej krzywdę i sam zostaniesz z niczym. Po2. Pocieszenie nigdy nie wychodzi w takich sytuacjach. Po3. Dlaczego wciągać w to obcą miła dziewczynę. Ona nic Ci nie zrobiła. Skoro jest Tobą zainteresowana powinieneś się cieszyć a nie knuć czy ją potraktować jak pocieszenie. Nie marnuj jej czasu. Po4.Karma, chcesz czy nie to co robisz do Ciebie wraca.

Gość nhgkj
Po 5. To, że zastanawiasz się, że "może byś z czasem coś poczuł to już jest gdybanie.

Gość 777777777777645
wyruchaj i pierdolnij w zęby 🖐️

Gość ciężki temat to, to jest
777777777777645 dżentelmen na wskroś.... gorzej jakby okazała się silniejsza niż Ty... mięśnie przed kompem wyrobisz tylko w jednej ręce ;p

Gość Spadającą gwiazda.
nhgkj więc Twoim zdaniem mam myśleć cały czas o tamtej i nie próbować czegoś z kimś innym ? Nie wiem czy to jest trafne postępowanie...

Gość nhgkj
O ile nowa zdobycz będzie wiedziała na czym stoi nie ma nic w tym złego. Jednak jeśli jej nie poinformujesz będzie to beznadziejne. Czasem lepiej pozwolić się sobie pomęczyć niż mieszać do tego inne osoby. Nie mówię tego "bo tak" a we wcześniejszych latach głupiutka byłam i też myślałam, że tak zapomnę... i wiesz co nie zapomniałam ...