Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera...jasna...

Kurde jutro mam randkę...

Polecane posty

Gość cholera...jasna...

i się tak stresuję jak nigdy! W swoim życiu już przez pare randek przebrnęłam, ale nigdy mnie taki stres nie dopadał! Może dzieje się tak dlatego, że A. jest strasznie przystojny, a z moim wyglądem nie jest tak dobrze... Macie jakieś rady na stres przedrandkowy? Planuję iść coś jutro kupić, bo nawet nie mam ładnego ubrania i nie mam pojęcia co założyć? Dodam, że mam trochę widoczne boczki, proszę o jakieś rady! Dziękuję z góry :)

Gość Olka111111
Faceci są prości. Skoro zdecydował się iść na randkę z tobą to dlatego, że mu się podobasz :) Też miałam pierwszą randkę w zimowy wtorek z moim obecnym mężem :] Ja wtedy się strasznie stresowałam, bo byłam chora i musiałam bardzo często chodzić do WC sikać. O niczym innym prawie nie myślałam, tylko o tym jaką siarę sobie robię wciąż łażąc do WC. Po jakimś roku o to zapytałam i on mi odpowiedział, że nawet nie zauważył, ale z drugiej strony to chyba jednak tak, bo pamięta, że często oglądał mój "fajny tyłek". Mówię Ci - oni są prości ;)

Gość cholera...jasna...
Trochę mnie pocieszyłaś... ja sie po prostu zastanawiam czy iść tam w ogóle... Bardzo się boję, że mu się nie spodoba, a jest cudowny! nie iwem w co sie ubrać:(

owiń się folią spożywczą ściśnij i nic nie będzie wystawać!

Gość cholera...jasna...
hahahahaha , ja na prawdę mam problem:D

Gość xxxwdw
a moze on Cie wlasnie nie widzial ?

Gość 0nufry
sukienka przed kolano, kozaczki i będzie dobrze

Gość Olka111111
ile masz lat? Moim zdaniem powinnaś ubrać się bardzo stonowano (czarny kolor, braz, beż, granat, szary - co ci tam pasuje), ubrać np dzianinową sukienkę (bardzo przytulne są zimą ;) ), ale w miarę elegancką, kozaki w miarę płasko-obcasowe ;) żadnych apaszek i innych bzdet i do tego - bardzo dobre perfumy. Tylko też bez przesady! + biżuteria, ale tylko jednego rodzaju. Albo tylko kolczyki, albo tylko bransoletka, albo tylko pierścionek.

Gość Olka111111
no i jak umiesz, to obowiązkowo delikatny makijaż! Jak nie, to poproś koleżankę.

Gość cholera...jasna...
Widział mnie, uśmiechał się do mnie bardzo długo. Podszedł zapytał jak mija wieczór itd, rozmawialiśmy wziął numer i zaporsił na randkę. W sumie nie jestem jakaś obrzydliwa. Mam długie, ciemne włosy, nogi szczupłe z twarzą nie jest źle jak się dobrze pomaluję :( Moja koleżanka mówiła, że przesadzam z tym, że jest dla mnie za przystojny, ale ja w nim widzę ideał!

Gość Olka111111
Przestań tak w ogóle myśleć. Faceci nie znoszą takich kobiet :/

Gość Olka111111
ideał ideałem, ale jak go poznasz i poślubisz to będzie rzucał skarpetki na podłogę w całym mieszkaniu, nie będzie ci pomagał w kuchni, a do tego nigdy już nie kupi kwiatów, tylko będzie całymi dniami grał na kompie. Nie IDEALIZUJ póki nie znasz ;)

Gość cholera...jasna...
21 lat mam. Nie znoszę sukienek, ale coś poszukam. Może widziałyście jakąś ladną w sieciówkach? Makijaż może być taki? : eyeliner i kredka ? oczywiscie tusz i delikatnie troszkę różu?

Gość fdfdffa
eyeliner nie. Nawet nie kredka. W miejscu gdzie chcesz zrobić na powiece linię przejedź ciemniejszym tuszem - żeby było rozmyte i naturalne. Eyeliner to nie naturalny makijaż. Faceci tego nie rozumieją ;)

Gość cholera...jasna...
hahaha no przepraszam, ale na prwadę z wyglądu jest ideałaem ;)

Gość Olka111111
to poczekaj aż otworzy usta ;P Zapytaj się co czyta ;) Ty lepiej też przygotuj się na takie pytanie.... ;)

Gość cholera...jasna...
Kurde a tak lubie eyeliner:D Akurat czasem czytam książki wiec spoko:D Matko chyba jakiegoś wina się napije na odwage haha:D

Gość jedna taka jaaa
Kochana dasz rade;D ja na moja pierwsza randke z obcenym chlopakiem kupilam nowa sukienke skromna ale tez nie jakas nadto zakryta i koelzanka mnie pomalowala...bo on mi sie wydawal taki idealny..a ja taka srednia...i w ogole mysllam co on sbie pomysli, dodam ze to byla randka troche w ciemno....ii oczywiscie przed spotkaniem myslalam ze umre wypilam piwko z koelzanka ktora zreszta mnie pomalowala;p iii bylo cudownie a pos psotkaniu nie zdazylam zdjac plaszcza a juz mialam smsa....teraz spotykamy sie dwa miesiace a ja nadal przed spotkaniem sie stresuje czy wygladam ladnie bo on jest wspanialym facetem....ale kiedys spotykalam sie z facetem takim elegancikiem i przed kazdym spotkaniem kupowalam nowa rzecz, kurcze wtedy to bylam szalona;p

Gość jedna taka jaaa
akurat moj facet uwielbia gdy mam podkreslono oko, uwaza ze wtedy nie potrafi mi odmowic przez te wielkie oczy;D

Gość cholera...jasna...
jedna taka jaaa dziękuję Ci bardzo i życzę powodzenia z Twoim mężczyzną:) Ja też mam duże oczy i mężczyźni zawsze mówią mi, że są wyjatkowe, ale zawsze też je podkreślam. Mam ciemną karnacje i mówią, że posiadam oczy arabskie:D

Gość jedna taka jaaa
nawet ok podkresla aldna figure nie jest wydekoltowane......tylkon zalezy gdzie on Cie zabiera...chociaz ja jestem bardzo za kobiecym stylem, uwazam, ze spodnie na randce nie, stanowczo sukienka, i buty wysokie, ale nie przesadnie....chociaz ja wybralabym sukienke z bardziej zakrytymi ramionami bo jakims tam sweterkiem mozesz zepsuc caly efekt,

Gość jedna taka jaaa
ja bym tej nie wybrala ;p zakrywa to co najlepsze i jest nazbyt niewinna;D

Gość cholera...jasna...
Może przez białą bedzie więcej widać haha:D

Gość jedna taka jaaa
pisalas ze masz jakies tam male boczki wiec najwazniejsze przy wyborze sukienki jest to zeby podkreslala taliezeby on nawet nie zjechal wzrokiem nizej;pa w ogole gdzie Cie zabiera?kurcz ejak ja lubie taki stres przed randka, pochwal sie potem co kupilas;D....zeby tylko facet okazal sie fajny;);)

Gość cholera...jasna...
Jeszcze nie wiem gdzie, bo ja mam jutro do późna zajęcia i zastanawialiśmy się czy nei przelożyć na srodę:) Matko ja na prwadę nie wytrzymam tego! Wydawał się sympatyczny i widać, że lubi się dużo śmiać:)

Gość jedna taka jaaa
a ten moj stresowal sie bardziej na randce niz ja...teraz sie do tego przyznal...zreszta nadal jak sie dlugo na niego patrze to sie zawstydza;p pamietaj najwazniejsze pewnosc siebie, nie mowienie o bylych, poczucie humoru, przekonanie ze wygladasz zjawiskowo i ze przyszlasz dobrze sie bawic a nie budowac zwiazek...aaa i ja bym postawila na dlugie kolczyki naturalnie nie zadne wchodzace w kicz...to musi byc cos delikatnego z klasa ale widocznego;D

Gość jedna taka jaaa
na randke trzeba sie zbierac powoli, spieszenie sie po zajeciach srednia sprawa;)ja zbieram sie zazwyczaj ok 3 godzin;/;p...tylko Ty nie mysl, ze on jest taki wspanialy podejdz ze to on jest wyrozniony ze sie moze spotkac z Toba;)