Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera...jasna...

Kurde jutro mam randkę...

Polecane posty

Gość cholera...jasna...
Tyle juz randek mam za sobą a czuję się, jakbym szła pierwszy raz:) Mam takie małe, złote z malutkim diamencikiem, ładnie się komponują z moimi włosami:)

Gość jedna taka jaaa
ooo blyskotki mile widziane;)jestem pewna,ze to bedzie przyjemna adrenalina;)pamietaj usmiechac sie, rozkwitac olsniewac;D to moje glowne haslo przed randka;p

Gość cholera...jasna...
Jak będę po to napiszę! to bedzię albo środa albo wtorek:) dzięki Ci wielkie;)

Gość taka wlasnie jaaa
i jak???;p

Gość Joooolietka
Ahh stres przed ranka- to sa emocje ;) fajnie masz :) ja juz mam meza to nie mam randek:) ubierz sie w cos luznego :) uloz wlosy ladnie, pomaluj delikatnie I usmiechaj :) wszystko bedzie ok powodzenia

Gość cholera...jasna...
Przesunęliśmy na dzisiaj, bo bardzo późno kończę zajęcia. Umówiliśmy się na 19 w kawiarni:) Kupiłam sobie czarną sukienkę do tego ubieram kolczyki złote (takie delikatne). Z jedenj strony nie mogę się doczekać, a z drugiej okropnie boję :( Pewnie gdzieś ok 23 zdam relację :)

Gość jedna taka jaaa
trzymam kciuki;D stres przed randka jest cuuuudowny;D ja tez dzis mam z moim najpiekniejszym sloneczkiem randke och jaka ja jestem rozkochana, ale juz wracam do tematu;)pamietaj badz soba;);)bedzie z pewnoscia bardzo milo:)ja lubie przed randka posluchac ulubionych pozytywnych piosenek;) daje mi to duzo pozytywnego nastawienia;D https://www.youtube.com/watch?v=wI2fRCrhQSw to moj numer jeden co prawda oceira sie o kicz, ale;)

Gość cultyvator
to współczuję ci czy tobie nie wiem jak się piszę ale wiem jak jest ciężko udawać na randce lepszego niż się jest aby zrobić wrażenie na kobiecie

Gość cultyvator
ale jestem mądry nawet o tym nie wiedziałem na tym forum osiągam najwyższy pułap mojej inteligencji

Gość cultyvator
a jak nie pójdziesz na randkę to trzeba mieć l4 żeby się usprawiedliwić z nie obecności? wystarczy L4 pokazać kobiecie?

Gość cholera...jasna...
A więc tak: zmieniliśmy plany i spotkaliśmy się wcześniej. Poszliśmy do kina, a potem na kawę:) Było bardzo bardzo miło, dobrze nam się rozmawiało, dużo się smialiśmy. Niepotrzebny był ten stres, ale on chyba to bardziej przeżywał, tak mu się nogi trzęsły:) Ogólnie oceniam spotkanie na plus, mam nadzieję, że to nie jest ostatnie nasze spotkanie;) Dziękuję Wam za rady:) Ah jaka jestem teraz uśmiechnięta, jest mega przystojny!!!!!!!!!!!

Gość jedna taka ja
ale co dalej bl jakis sms po spotkaniu?jakies plany dalsze?jakie jego wrazenia?;D

Gość cholera...jasna...
Zadzwonił przed snem, podziękował. Dzisiaj też dzwonil i jutro randa nr 2!!!! Cudnie:)