Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia687

Dom urody

Polecane posty

Gość Kinia687

Hej, zna może ktoś z was ten salon w Łodzi ? Niedługo mamy święta i sylwester i chciałabym taki salon odwiedzić i trochę ze sobą porobić ze tak powiem :) Sprawdzają sie ?

Hej:) Szkoda, że tak późno odpisuję, ale szał przedsylwestrowy i te sprawy:) Mam nadzieję, że jednak wybrałaś si e do tego salonu:) Ja jestem za*ebiście zadowolona!!!! Byłam tam na zabiegach depilacji, oczyszczania no i u fryzjera, więc skromne doświadczenie już mam:) Jak dla mnie jedno z ulubionych miejsc. W ogóle panie są przemiłe, odpowiadają na natłok pytań, doradzają kosmetyki a zabiegi same w sobie - rewelacja! Mam zamiar zrobić prezent mamie i wykupić jej tam zabiegi, bo sama nie mogę się nachwalić usług w tym salonie. Myślę, że to będzie the best prezent:)))

Gość gafkafd
A gdzie ten dom urody? Na jakiej ulicy? Bo nie kojarzę, a w necie nie mogę znaleźć. MAcie stronę? Może coś bym poradziła, bo znam kilka salonów w łodzi, ale nie wiem o który chodzi ;)

Gość patrycha_87
mają stronę, ale niestety w przebudowie. salon mieści się na Wigury 13. dość konkretny salon, moim zdaniem. wystarczy się przejechać, przejść.

Gość Tatiana81
Popieram. Razem z siostrą śmigamy do nich, o ile mamy czas. Ostatnio nawet przed weselem zdecydowała się na stylizację u nich. Wyglądała oczywiście świetnie. Kosmetyczka wraz z fryzjerką wykonały rewelacyjną pracę.