Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Panie czy lubicia jak mężczyzna przeklina?

Polecane posty

Już sobie wyobrażam reakcje tych "kulturalnych" kobiet, które widza faceta, który się potyka i z impetem uderza w coś łokciem, po czym słychać "OJEJKU! Jak to bolaaaaało!" Ja tam wolę soczyste "Ożesż kuuuurwa mać!" :P

Gość ludzki przedmiot
Ha ha ha.:(

Gość ludzki przedmiot
Źle pamiętasz. Stronię Vera.:( Nei oblizałbym Ci sutka.:(

Gość ludzki przedmiot
Jeszcze raz mi napiszesz żebym się nie mazgaił Vera, to się będę mazgaił. A za piosenkę dziękuję, posłucham sobie.

Liż, jeżeli tylko znajdziesz sposób! No i pod warunkiem, ze będziesz mi szeptal wulgaryzmy do ucha. Albo nawet możesz je wykrzyczeć. Umiesz?

Gość ludzki przedmiot
Tak to chyba umiem Nei.:) Chodzi Ci, albo nie, w końcu to forum publiczne.:( Oezu, ale bym otulił ustami.:( Wyssałbym, aż by Ci aż do zwiotczenia.💤 Vera, a to dla Ciebie.:( http://www.youtube.com/watch?v=sbKQ7nXx0o8

Gość ludzki przedmiot
Domyślam się, że gdy napiszę "umiem" to coś się stanie? Umiem Nei.:(

Gość ludzki przedmiot
Nei, daj spokój.:( To tylko forum.:( Ale mimo to miło.

Gość inna sprawa
Chciałam odpisać na temat, ale widzę, że tu jakieś love story się rozkręca. Powodzenia dzieciaki :)

Gość ludzki przedmiot
No tak.:( To do zobaczenia Nei.:(🖐️

Gość ludzki przedmiot
Inna spraw@ proszę napisz. Im więcej "punktów widzenia" tym lepiej przecież. Dla każdego.:( :(🖐️

W seksie wulgarne określenia jak najbardziej - dla tych, którzy to rzeczywiście lubią. W codziennych warunkach - zależnie od okoliczności. A propos, dzisiaj jest "Dzień bez przeklinania". :)

Nie. Nie przeszkadza mi, pod warunkiem, że nie klnie ,,co drugie słowo''. Za to bardzo przeszkadza mi łapanie ludzi za słówka i małostkowość.;)

Gość Księżyc w Nowiu .
Ej kurwa szukam dziewczyny kurwa ale znaleźć kurwa nie mnie . Może kurwa pomożecie ?

Ludzki, no weź. Ta piosenka nazywa się Happy Xmas (War is over). Jak ja nie lubię Lennona. 😴 Najlepszym Beatlesem był (i jest) Paul McCartney. :classic_cool: I skoro już o nim wspomniałam to... http://www.youtube.com/watch?v=S7D65IomNYY Ale dziękuję, rozumiem, że wybór tej piosenki ma charakter metaforyczny również. ;) Słuchajta, od 1.18. Piere suty. 🖐️

Cześć. Ja lubię Gdy facet przeklina, szczególnie lubię gdy mówi, lub krzyczy, albo i szepcze czy szepce? :] do ucha: ty mała dziwko moja pała chce piieerrddoolliićć twoją pizdę. Ale najpierw sóóko jjjeebbaannaa ciągnij kóótasa głęboko. Masuj przy tym szmato jaja łapami. Dław się i stękaj dziwo ostatnia. Kóórwa, szybciej, nie oppiieerrddaallaaj sięę, wal mocno! I tak dalej. 💤 Chyba nie o ten deseń się rozchodzi. Masz za swoje, bo nie określiłeś że to się tyczy tak zwanych codziennych, wielodziennych czynności. Choć to moje może należeć do wielodziennych. Niemniej upraszam się o tolerancję.

Gość bó nie siej patologii
to porządne miejsce jak chcesz sie wyszalec to na dwor

Nie kracz Vera, ja się zgadzam. Zanim wyjedziesz wyliżmy se mychy itepe. 🌼

Na dwór to wychodzi chłopstwo z czworaków oglądać jak szlachta się bawi. Paniczka Bósia wychodzi na pole doglądać parobków. :classic_cool: