Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czi-czi

Pytanie do dziewczyn potraiących robić żelowe paznokcie.

Polecane posty

Mam wielka prośbę polećcie jakies dobrze żele i primer. Chciałabym sobie zrobić sama pazurki na święta ale te żele, które mam zaraz odpryskują, a tipsy, które dali w zestawie zaraz się łamią. Z techniką robienia już nie mam problemu tylko potrzebuje by ktoś, kto się na tym zna polecil mi dobrej jakości materiały. Z gory dziekuję.

Bardzo Ci dziękuję loreline. W jaki mieście robisz pazurki? Może kiedyś bym skorzystała.

Gość Zelowa lala
Pojawil sie w sklapach zestaw do paznokci zelowych( nie wiem czy w Polsce tez ale pewnie tak).Zestaw nazywa sie Gele Kit firmy Depend.Kupilam bo chcialam wyprobowac ich jakosc i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.Pazurki trzymaj sie swietnie .Zel sie dobrze rozprowadza ,bardzo latwe w urzyciu.No oczywiscie ze naptacowac sie trzeba,dobrze wypilowac,dopasowac ale zestaw rewelacyjny.Poszukaj w polskich sklepach.Ja kupilam w Cubus w Norwegii.Cena tez byla rewelacyjna,Wiec tym bardziej jestem zaskoczona jakoscia za niska cene,ale to cena w koronach,wiec nie wiem ile ten zestaw mialby kosztowac w Polsce.Ja zaplacilam 100 zl w przeliczeniu na Polskie i w zestawie mialam wszystko,nawet patyczki i pilniczki :-).Moze dostaniesz ten zestaw w polskim Cubus.Polecam!

Gość dfghnj :D
Dobrarada, Prestige, PB ,Charbonne.

Gość do loreline
hahaha :D Toś jej poleciła :D Reni nails? allepaznokcie? chyba sobie jaja robisz :o To najgorsze gówniane produkty jakie mogą być, do tego najtańsze co za tym idzie beznadziejne. Z resztą nie ma się co dziwić, pseudo stylistka która o paznokciach nie ma zielonego pojęcia wtrynia się w temat i poleca jakieś gówno :o z resztą wystarczy obejrzeć jej "prace" http://www.pazurki-madziulki.blogspot.com/ :D Autorko czy nadal chcesz skorzystać z jej "usług"? :D Co do tematu to żele które mogę polecić, średniej półki ale dobrej jakości to sun flower, IBD i activ

Gość oj tam,oj tam:-D
Nasza loreńka znowu zaczyna się wywyższać:-D:-D:-D:-D:-D

Gość oj tam,oj tam;-)
'o paznokciach wiem z pewnościa wiecej od ciebie...' - a co to jest?

Gość oooskoska
wesołego ROKO