Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chora:(

angina ropna przed świętami...

Polecane posty

Cześć Wam! Chciałam się poradzić, czy znacie jakieś sprawdzone szybkie sposoby na anginę? Dopadło mnie chyba w sobotę, dosłownie w ciągu jednej minuty zaczęło boleć mnie gardło. W nocy było mi strasznie zimno, ale tłumaczyłam sobie to tym, że pewnie w mieszkaniu nie jest za ciepło. Położyłam się wcześnie spać, bo kręciło mi się w głowie, ale ciągle wypierałam myśl o chorobie. Później dołączyła do mnie moja Druga Połowa i zdziwił się, czemu jestem taka gorąca. No i dotarło do mnie, że to chyba gorączka:( najgorsze jest to, że nie mieliśmy w domu ani termometru, ani tabletek na zbicie gorączki, bo to była nasza ostatnia noc przed przeprowadzką w tym mieszkaniu i wszystko przeniesione było już do nowego domu. Rano jeszcze ostatkiem sił poszłam na uczelnię...myślałam że tam umrę. Wytrzymałam 20 minut. Wróciłam do domu i położyłam się z powrotem spać. Jak się obudziłam, to nie miałam siły się podnieść... Chłopak zadzwonił po taksówkę i pojechaliśmy do naszego nowego domu (będziemy mieszkać teraz z jego mamą, która jest lekarzem). Obejrzała gardło i diagnoza: angina ropna:( dała mi antybiotyk, zajęła się mną i obecnie jest dużo lepiej. Z 39,5 stopni gorączki wczoraj zrobiło się 36,6. Bardzo zależy mi na tym, żeby w piątek pójść do pracy... Mam umowę zlecenie i wypłata w styczniu będzie marna:( Czy komuś z Was udało się szybko wyleczyć anginę? Będę wdzięczna za pomoc!

Gość ajlowju
mojemu mężczyźnie przeszło po tygodniu ;)

dzięki za odp :) dla mnie szczytem szczęścia byłoby, gdybym mogła pójść w pitątek do pracy... :)

Gość ajlowju
jak gorączka spadła masz antybiotyk to do piątku powinno przejść ;) Widziałam jak moj sie męczył wiec współczuje

dzięki :) no właśnie ja się zawsze strasznie długo męczyłam z gorączką, a tu miła niespodzianka bo spadła całkowicie :) no i gardło mniej boli :) ach jestem pelna nadziei! bo jeszcze trzeba prezenty na święta kupić :)

Gość ajlowju
Powodzenia zatem i szybkiego powrotu do zdrowia;p