Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynnnnnanana

Prawo jazdy ehhhhhhhhhhhhhhhhh

Polecane posty

Gość katarynnnnnanana

Prawo jazdy czeka do odbioru w urzędzie a ja nie chcę go odebrać... Zdałam za 2 razem, instryktor cały kurs zachwalał, że jeżdżę idealnie i nie ma mnie co uczyć... zdałam ale boję się jeździć. Tyle bliskich osób zginęło w wypadkach samochodowych... moja rodzina w tym temacie jest wyjątkowo pechowo tragiczna...Boję się że będą naciski, że nie chcę jeździć a prawo jazdy marnieje i kasa za kurs i egzaminy pójdzie jak krew w błoto. Jak się przełamać? Zdałam egzamin w bardzo ciężkich warunkach. Jeździłam ponad godzinę po mieście. Egzaminatro na koniec przyznał, że nawet chwilami chciał mnie mocniej sprawdzić to bardzo dawałam radę i oby jak najwięcej takich kierowócw.I CO Z TEGO JAK BOJĘ SIĘ SAMA WYJECHAĆ NA MIASTO?......

Gość trzeba się przełamać...
trzeba się przełamać bo moja teściowa ma prawo jazdy od 17 lat ale jak zdała to bała się sama jeździć i tak sobie to prawko leży a ona już w ogóle nie potrafi jeździć i dalej jest uzależniona od innych i wozi się autobusami. trzeba cwiczyć bo niektóre zasady się zapomina i pojawia się strach ze coś się zle zrobi, spowoduje wypadek. a jak się jeździ cały czas to jest to tak samo łatwe jak chodzenie albo jazda na rowerze :)

Gość ciesz sie bo ja nie moge zdac
juz 5razy sie nie udalo. zdawalam w lodzi :o