Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pink.mascara

przyjaciele vs. partner - co robic?

Polecane posty

Gość pink.mascara

Kiedy mialam powazny kryzys w zwiazku szukalam pomocy u przyjaciolki. oboje swieci nie bylismy, ale wiadomo, ona mnie rozgreszala, a mojego faceta po prostu skreslila. Kiedy dowiedziala sie,ze dalismy sobie druga szanse zrobila mi wyklad przy naszym wspolnym koledze, ktory jest we mnie zakochany, w totlanie zlym swietle postawila mojego faceta, nie wspominajac nic o moim zachowaniu (kumpel patrzy na mnie przez rozowe okulary wiec pewnie i tak by nie uwierzyl) no i jest afera-oboje nie akceptuja mojego faceta, kumpel nawet kontaktowal sie z moja matka zeby na mnie wplynela, chcial nawet z nia rozmawiac osobiscie, kazal mi wybierac,ze albo zalatwie mu rozmowe z moim facetem albo on pojdzie do matki, to jakas paranoja, wszyscy jestesmy juz od paru lat pelnoletni, uwazam, ze to dziecinne i ze przemawia przez niego zazdrosc i teraz mam powazny dylemat, bo bardzo cenie moich przyjaciol ale czy przyjaciele tak sie zachowuja? Czy wydaja dyrektywy odnosnie zycia osobistego drugiej osoby? Ja zawsze dawalam sugestie, nigdy nie mowilam "zrob to/tamto", nie ocenialam. Kurna, przyjaznimy sie 5 lat a ja jestem miedzy mlotem a kowadlem, czy wybrac swoj zwiazek i narazic sie przyjaciolom, czy zostawic faceta. Wiem jedno-jesli go zostawie to na pewno nie dlatego ze oni tak chca, po prostu jesli znow sie okaze,ze sie nie dogadujemy. Mial ktos z was taka sytuacje?

Gość yellow subMARINE
i jak się czujesz robaczku miedzy wódką a zakąską? ;)

Gość pink.mascara
jak miedzy scylla a charybda :)