Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula d

Jestem załamana muszę się wyżalic:(

Polecane posty

Gość paula d

jak w temacie mam dosc wszystkiego :( mam prace w ktorej bardzo malo zarabiam od wielu m-cy intensywnie szukam pracy wysłałam setki cv i nic ale proponuja smieciowe umowy albo kasa taka jak w obecnej pracy , oszczedzam jak moge a i tak nie starcza na wszystko , na dodatek mam faceta bardzo atrakcyjnego faceta jest mlodszy ode mnie kocham go bardzo ciagle sie jednak boje ze mnie zostawi dla mlodszej lepszej ladniejszej boje sie kolejnego zawodu milosnego , wkurza mnie jak ktos mowi ze chciec to moc , co ja niby moge zrobic by poprawic swoja sytuacje ?

Gość paula d
nikt nie ma zadnych problemow ? moze ktos mnie pocieszy ?:(

jezu, zalezy Ci jak widze przede wszystkim na kasie. bierz smieciową umowę, ale z dobra wyplata. co za problem?>

Gość anyżeq1111
Co to za praca i ile masz lat? Może zwyczajnie przesadzasz trochę? Czy facet daje ci odczuć, że jest w stanie odejść?

Gość anyżeq1111
Poza tym fakt oceń co jest ważniejsze kasa, umowa....czasy są jakie są z pracą to większość nie ma kolorowo...

Nie przejmuj się. Są lepsze i gorsze dni, na pewno wreszcie znajdziesz jakąś odpowiednią pracę, a na razie ciesz się że masz przynajmniej tą.

Gość paula d
co za komentarz nie nie zalezy mi tylko na kasie a jak zyc bez kasy ???? jesli masz jakis sposob chetnie poczytam , pracuje w banku zarabiam 1350 zl netto ,mam 33 lata, nie facet nie dal mi tego odczuc mowi ze mnie kocha i w ogole , ale co ja moge sobie myslec?naiwna nie jestem facet jest nieziemskiej urody wyksztalcony dobrze zarabia baby sie za nim ogladaja , a ja malo zarabiam na dodatek co do urody jestem przecietna , mysle ze wiekszosc kobiet by mialo obawy w mojej sytuacji

Gość paula d
aha co do tych smieciowych umow , nie proponuja wiecej niz zarabiam a tu pracuje kilka lat mam zus placony itd wiec jaki sens zmieniac?

Gość 090-0
skoro jest z toba tzn że jesteś dla niego najpiękniejsza i najwspanialsza!

Gość paula d
no ale pewnie do czasu gdy nie pojawi sie jakas piekna interesujaca kobieta jakos ciezko mi uwierzyc ze tak nie bedzie

Gość anyżeq1111
Roboty nie zmieniaj - praca w bankuu to fajna praca...Rozumiem, że kasa ale uwierz mi nie chciałabyś pracy pponiżej swoich kwalifikacji - ja miałam taką jedną i jak śmieć się czułam i co z tego, że pieniędzy więcej. 2 Skoro taki fajny facet zainteresował się Tobą to uważa, że jesteś fajna i atrakcyjna a tym bardziej skoro nie dał Ci tego odczuć to nie masz się czym przejmować. Czasem tak jest, że mamy lepsze lub gorsze dni...jeśli chcesz żeby ten facet bardziej się postaraj to zrób coś niekonwencjalnego, zrób tak, żeby nutkę zazdrości w nim obudzić...Ja kiedyś jak chciałam żeby facet na mnie uwagę zwrócił wysłałam sobie sama bukiet kwiatów z bilecikiem do domu. Mój wtedy jeszcze nie mąż tydzień jak nakręcony chodził. Zrób coś niekonwencjalnego. A najlepiej będzie jeśli poprostu porelaksujesz się parę dni, wypoczniesz i ustalisz sobie co drobnego w najblizszym czasie w sobie zmienisz:) Zobaczysz od małych do dużych rzeczy tak to działa. Życze szczęścia i nie załamuj się tak:)

Gość a jak długo jesteście
razem, ile on ma lat? Może po prostu zajdź z nim w ciążę, nawet jak odejdzie to zostaną wysokie alimenty i śliczne dziecko :D

Gość paula d
wiesz ja nie chce w nim wzbudzac zazdrosci bo on w ogole z natury jest bardzo zazdrosny , w sumie nie musze tego robic , on jest bardzo za mna tylko ja juz przezylam pare razy zawod milosny a jego kocham tak ze nie da sie tego opisac , poza tym mam kompleksy ze nie jestem az tak atrakcyjna jak on chociaz bardzo dbam o siebie pewnych rzeczy sie przeciez nie przeskoczy , co do pracy wiesz niby praca w banku ale to ciezka praca , z klientem itd , na dodatek te zarobki tragedia :( no i w styczniu maja byc zwolnienia boje sie ze strace prace nie znajde innej itd , mam tyle trosk na glowie ze jakos ciezko sie cieszyc czymkolwiek

Gość paula d
on ma 26 lat , cos Ty nie zamierzam nikogo lapac na dziecko to jest chore

Gość paula d
jestesmy razem od marca 2012 r.

7 lat i to nie w tę stronę, zmieni cię na inny model. Przykro mi.

Gość paula d
wiek akurat mnie nie martwi moja mama jest starsza od taty 9 lat :) nie to mnie martwi nie ma regul zadnych jesli chodzi o wiek , mam inne zmartwienia takie jak napisalam

Ja też znam pary, gdzie kobieta jest sporo starsza, ale wiesz taki 26-latek może się spotykać również z 23-latką i taka ma o wiele lepsze ciało niż ty i może być dla niego bardziej urodziwa.

Wiesz skoro jest z tobą jak do tej pory i nie ogląda się za innymi to chyba coś znaczy! Że najzwyczajniej cię kocha i jest mu z tobą dobrze!! Uwierz że nie każdy przystojny facet zwraca szczególną uwagę na urodę wdzięk czy sylwetkę kobiety. Są tacy dla których szczególną wartość ma wnętrze i charakter kobiety. On może zwraca szczególną uwagę że jesteś kobietą która umie zadbać o siebie a jednocześnie o dom czy mieszkanie. Większość dzisiejszych dziewczyn czy kobiet szczególnie młodych przed 30ką. Nie potrafią za bardzo zająć się domem gdyż robią to za nie Rodzice!! Ty widocznie spełniasz wszystkie jego oczekiwania co do kobiety jego marzeń. Podobasz mu się umiesz o siebie zadbać i potrafisz zająć się domem.