Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowagalaretka

czy stosunek przerywany

Polecane posty

Gość malinowagalaretka

jest bezpieczny? Kochamy sie dosc czesto nawet w dni płodne. Ostatnio miałam okropne bole i kłucia w macicy, bol w okolicy ud i pachwin ogolnie zle sie czułam. Bola mnie piersi i mam ogroomna ochote na seks. Zauwazyłam, ze teraz jest ona wieksza niz wcześniej. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Czy mozliwa jest ciąża?

Gość malinowagalaretka
o widze ze nikt nie odpisał :(

Gość kara23456789
Stusunek przerwywany to nie antykoncepcja, gratuluję ciąży

Gość malinowagalaretka
kara23456789 Ale jak to mozliwe, skoro nie było wytrysku do srodka?

Ja niedawno pytałam sie o to gin i powiedział że skoro nie dojdzie do wytrysku to ciąża jest niemożliwa. Ja tak robiłam przez 1,5 roku i nic ale to do nerwicy można się doprowadzić, co miesiąc czekałam na okres jak na zbawienie.

Gość kara23456789
Ale tu nie chodzi tylko o wytrysk, plemniki wydostają sie też przed wytryskiem

Gość gcxcxccgvv
tak wydostaje sie w preejakulacie,ale moj facet np zawsze do czasy wytrysku ma "suchego" czlonka,niema tej wydzieliny.Intryguje mnie to:D

w 2011 zrobiono porządne badania, w który stwierdzono że w preejakulacje jest odpowiednia ilość plemników zdolna do zapłodnienia.

Gość sjhfbskjdfbhskdf
No tak. Ja się zgadzam. Stosunek przerywany - to NIE forma antykoncepcji. Ale jeśli facet wyjdzie tuż przed samym wytryskiem, dosłownie na chwilę przed to szanse na zajście na pewno są i to nie małe. Ale jeśli wejdzie na początku przez chwilę.. powiedzmy minuta, dwie.. a do wytrusku dojdzie dużo później lub w ogóle to chyba nie są duże. Prawda? :D Tak pytam z czystej ciekawości, bo sie tym interesuje :)

Gość Perw mobilna
"Ale jeśli wejdzie na początku przez chwilę.. powiedzmy minuta, dwie.. a do wytrusku dojdzie dużo później lub w ogóle to chyba nie są duże." Preejakulat to płyn, który wydziela na skutek podniecenia, niekoniecznie tuż przed wytryskiem. I nie ma tu znaczenia ani długość penetracji w sekundach/minutach/godzinach ani liczba ruchów frykcyjnych.

Gość he he
ja tak sie kochalam przez 5 lat i nie bylo ciazy:)

Gość sjhfbskjdfbhskdf
ok! ale plemniki znajdują się w wydzielinie tuż przed wytryskiem, a nie od samego początku, w sensie od momentu podniecenia i erekcji. no bądźmy poważni :D

Gość Perw mobilna
"ale plemniki znajdują się w wydzielinie tuż przed wytryskiem, a nie od samego początku, w sensie od momentu podniecenia i erekcji." Skąd ten wniosek?

Gość sjhfbskjdfbhskdf
z rozmowy z ginekologiem i czytaniu naprawdę solidnych medycznych artykułów. plemniki (z mojej wiedzy) nie są od razu w płynie wydzielającym sie z penisa. a dopiero przed samym szczytowaniem, dlatego zachodzi sie czasem w ciaze ze stosunku przerywanego, poniewaz za pozno facet go wyciąga. proste;)

Gość Perw mobilna
Możesz podać gdzie można znaleźć chociaż część z tych artykułów? A na temat tego co mówią ginekolodzy nie zamierzam się wypowiadać, bo nieuków nie brakuje, jak wszędzie.

Gość sjhfbskjdfbhskdf
poszperaj dobrze w necie, na pewno coś znajdziesz. wiesz, ja nie mówię, że mam rację... ale inaczej ile byłoby ciąż? plemniki to ni terminatory jednak ;)

Gość Perw mobilna
Nikt nie mówi, że terminatory. 🖐️ Większość par nie przyznaje się w jaki sposób doszło do ciąży.

Gość cardiolka
Też kiedyś stosowałam tą metodę ale się opamiętałam :D Kupiłam sobie afrodytę na ślinę. Służy do wyznaczania dni płodnych i niepłodnych. Tylko w dni niepłodne pozwalamy sobie na współżycie bez zabezpieczenia.