Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdqwqwdwqdqd

Ktora z was jest ładna i bez makijażu?

Polecane posty

Gość qwdqwqwdwqdqd

I ma powodzenie itd? wyszłybyście bez niego np na impreze? bo kobieta ladna bez makijażu wydaje mi sie ,ze to rzadkość ...

Gość scjentolozka
Ja sie nie maluje bo jestem alergiczka i zwyczajnie nie moge nigdy nie narzekalam na brak powodzenia

Gość scjentolozka
Ja sie nie maluje bo jestem alergiczka i zwyczajnie nie moge nigdy nie narzekalam na brak powodzenia

mam podobnie, troche jak topielec, ale jestem z natury blada choc z czarnymi brwiami rzesami i zielonymi slepiami takze i bez wygladam dobrze.

kciukiem jest ladna!!! ja tez niby jestem bardzo ladna ludzie mi to mowia i mam powodzenie a takze sie nie maluje/

Gość Moniczka Mozg Do Sloiczka
Ja nie wygladam zle, wlasciwie makijaz tylko ma wieksze wyjscia albo jesli jestem chora, bardzo blada itp. Mam ok cere wiec tapety nie bardzo potrzebuje.

Ja prawie zawsze wychodzę bez makijażu albo tylko z jakąś odrobinką blyszczyku, trochę cienia do oczu raz kiedyś i to tyle :) jestem na tyle ładna że ludzie ode mnie nie uciekają :p a co do powodzenia to moim zdaniem ma ono o wiele mniej wspólnego z urodą niż większości ludzi sie wydaje

Gość jasne dziewczyny;D
wszystkie piękne jestescie i bez makijazu chyba w norze siedzicie bo na ulicy wiekszość wypacykowane lalki :D glupie hipokrytki tylko trufla napisala że wygląda jak z umieralni jedna szczera :o