Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loona12

Ile czasu czekałyście na orgazm regularnie współżyjąc?

Polecane posty

Gość Loona12

Witam, jestem dość długo z moim partnerem, współżyjemy, ale mi nigdy nie udało się osiągnąć orgazmu, udaję je, za żadne skarby nie przyznam się mojemu mężczyźnie. Do tej pory zadowalałam się sama przez zaciskanie ud. Ostatnio postanowiłam z tym skończyć, bo bardzo bym chciała przeżyć moment uniesienia z mężczyzną a nie sama ze sobą...:( Ile lat dziewczyny czekałyście na pojawienie się orgazmu?

Gość alecooztego
lechtaczkowy mam zawsze. Na pochwowy czekam, narazie czekam juz poltora roku na pochwowy.

Gość alecooztego
a Ty autorko ile?? Martwie sie tym troche, to jest moj 4 partner seksualny. Jest naprawde swietny w lozku, ma duzego penisa, wszystko robi dobrze, ale orgazmu nie ma.

Gość alecooztego
to w czym moze byc problem..

Z tego co wiem/przeczytalam niektore kobiety nigdy nie dostapia tego zaszczytu. Ja mialam ale moge je policzyc na palcach jednej reki, chyba zbyt wiele czynnikow sie sklada na ten pieprzony orgazm.

Gość alecooztego
Fajnie byloby go miec. ;)ale jak nie ebdzie to jakos przezyje. dobrze mi jest podczas seksu;)

Gość Loona12
Mi również dobrze, ale super byłoby przeżyć coś tak cudownego ze swoim facetem. Ja już 5 lat udaję, a zaspokajam się zaciskając uda gdzieś od 10 roku życia....:(

Gość już 9 lat czekam
na pochwowy i chyba się nie doczekam