Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochamgo

Mój chłopak ma fobie!! A ja chce seksu..

Polecane posty

Gość Kochamgo

Witam wasz wszystkich.! Mam problem , mój chłopak ma. Obydwoje mamy 17 lat i obydwoje jesteśmy po 2 związkach i uawialysmy już seks. Na początku kiedy się spotykalismy powiedział , że ma fobie i boi się ciąży. Powiedział , że jest świadomy ,z e np przez dotkniecię przez miejsca intymne nie da się zajść w ciążę ale to siedzi w jego głowie i po prostu się boi. Ciągle myśli i się martwi. Wiem , że bardzo pragnie tej bliskości , spalismy razem , dotykalismy się nadzy ale potem on znów myślał i się martwił. To go wykancza. Co mam zrobić. Pomocy!

Gość Kochamgo
Wiem , że to może być przez to , że rok temu mało co nie miał wpadki z dziewczyna . Ale jak mu wytłumaczyć że biorę tabletki i żeby się nie martwił?! Jak mu przemówić , że spokojnie może mnie tam dotykać?!

Gość Kochamgo
Pomoże mi ktoś?!

Gość staruszeczka bez wózeczka
i bardzo dobrze, ze chłopak się boi ani tobie tabletki ani jemu prezerwatywy nie pomogą i wpadkę możecie zaliczyc, bo 100% antykoncepcji nie ma . ale razem i tabletki i prezerwatywy są pewniejsze...tylko jak ufac 17-latce,że NA PEWNO tabletkę wzięła? i powiem szczerze,że wolałąbym jego za syna niz ciebie za córkę...sorki;)

Gość kaszaloty dwa...
a ty jak chcesz seksu to idz kochana do starszego faceta - wybzyka cie a dziecko wezmie pod opieke ten młody, naiwny, nie?

Gość kaszaloty dwa...
hehe jak chcesz sie bzykac to znajdz starszego faceta a za dziecko i tak bedzie mlody placil nie ? hehehe niewyzyta suka

Gość Kochamgo
Ale ja chce tylko mu pomoc bo wiem , że jego to wykancza już. Chce tego na pewno bo mi to mówi.

Gość staraczkkaa
Przedstaw mu jak wygląda kwestia płodności kobiety. Zacznij sobie wyznaczać fazy cyklu np testerem na ślinę. Uświadom go, że podczas dni płodnych nie ma szans na zapłodnienie :)

Gość gagaka
Jeżeli uważasz ze Twój chłopak ma poważny problem, nakłoń go na wizytę u psychologa, albo lepiej u seksuologa. Fachowa pomoc na pewno nie zaszkodzi :)

Gość gagaka
Jeżeli uważasz ze Twój chłopak ma poważny problem, nakłoń go na wizytę u psychologa, albo lepiej u seksuologa. Fachowa pomoc na pewno nie zaszkodzi :)