Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PeeS(L)

co zrobic zeby moja dziewczyna inaczej sie ubierala

Polecane posty

Gość PeeS(L)

siemanko dziewczyny mam taki temat bo jestem z kobieta pol roku jest ogolem kochana piekna i dobra z charakteru ale ubiera sie strasznie hujowo . kiedys jak chodzilo mi tylko o jebanie bylo sztos nieprzeszkadzalo mi to ale teraz mnie to wkurwia ze kazdy typ na ulicy sie oglada,ze wszystkie moje ziomki mysla ze jest latwa,ze wszystkie moje kolezanki po niej jada.wiecie odpierdala sie w miniowki dekoldy szplki a ja chcialbym zeby czasami ubrala sie jak normalna laska np w dresik by wskoczyla czasem czy w najeczki a nie ciagle odjebana jak na ruskie wesele . wiec powiedzcie mi jak jej to wytlumaczyc ze juz mam dosyc tych szmat ze mnie jara nawet jak jest bez szpilek i bez cyckow na wierzchu jak jej to mowie prosto w twarz to mowi ze jestem zaZDRosny itp ...

Gość no ale po co
To kup jej coś ładnego, chyba że cie nie stać :D A nie pomyślałeś, że może jej się tak podoba ?

Gość Bobbiczka
Kup jej dres pod choinke. Choc gdyby mnie facet kupil dres to chodzilabym w nim tylko w domu w zimne dni 🖐️ Widac dresy i sportowe obuwie to nie jej styl. Moze da sie ja przekonac chociaz do dopasownych dzinsow? Kurtka kiecka w takie mrozy to gotowe zapalenie przydatkow i pecherza moczowego.

Gość MamaCóreczki
Jak się kocha, to się akceptuje wszystko u partnera/partnerki. Napiszę Ci jedno- mój chłopak, teraz mąż, też wiecznie miał zastrzeżenia co do mojego stylu ubierania, na siłę próbował zmieniać. Efektem jest moja niska samoocena (zupełnie bezpodstawna!) i ogromny żal do niego.

Gość widzialy galy co braly
a teraz chcesz ja zmieniac. Troche za pozno. taki jej styl.

normalna laska i dresik? jakby nie było lepszych ubrań dla dziewczyn

Gość PeeS(L)
te bez takich kolezanko bo ja niejestem jej sponsorem zeby jej kupowac ubrania zreszta ona jest z bananowej rodziny i ja stac na normalne ubrania nie musi popierdalac ubrana jak dziwka wiem ze to jej styl i ja jej niechce tego zabronic tylko chcialbym zeby chociaz raz w tygodniu wygladala normalnie zebym mogl ja wziac na osiedle do chlopakow u mnie na dzie(L)nicy np dziewczyny popierdalaja w dresach tez a ona nawet jak mnie na chate zaprasza to jest cala taka idealnie zrobione co mnie zaczyna powoli wkurwiac bo chcialbym ja zobaczyc normalna a nie taka zrobiona

Gość PeeS(L)
nie musi byc dres tak tylko napisalem moga byc tez zwykle dzinsy czy jakies inne nachy ale nie jakies miniowy albo leginsy co jej przeswituja no wiecie ocb

Gość no ale po co
Kolejny ułom z bloków -.- Nie posraj się z tymi twoimi "ziomeczkami" :D

Gość PeeS(L)
wez odbij obrazam cie co? mam konkretny temat niepasuje cos to ciagnij

Gość Bobbiczka
kolo spierdalaj stad ze swoim urojonym problemem prowokacja :D:D :P:P

Gość Bobbiczka
no co nie mow tylko, ze lechatczke jej widac przez legginsy :D:D :P:P co za typek ja pierdole :D:D :P:P

Gość Bobbiczka
to ty jestes osiedlowy dresiasz. pewnie koczujesz na lawce osiedlowej i tankujesz z butli tanie piwsko i wino :D:D :P:P a feeee :D:D:P

Gość PeeS(L)
dobra klapnij morda tam hejter bo umiesz cisnac tylko przed monitorem

Gość Bobbiczka
co ty za slangiem gadasz? :D:P jaki prymityw ja nie moge :D:P masz laske taka na jaka zaslugujesz :D:P

Gość Bobbiczka
szczyt twoich ambicji to dres na dupie twojej lubej :D:D:P:P zenaaaaaaaada :D:D:P:P :classic_cool:

Gość Aska kraska
Bez obrazy ale mlodziez ma teraz niesamowite slownictwo ;)) czytam i czuje sie jak z innej bajki ;)) echh no a co do tematu - podstawa zwiazku to rozmowa wiec powiedz jej na spokojnie i jak trzeba to nawt pare razy. Tylko ze jak ona tak lubi to raczej nic nie wskorasz ..

Gość PeeS(L)
no to mowie przeciez ze z nia juz nawijalem na ten temat i ona mowi ze niema opcji takiej i cos chce przyczaszkowac zeby sie ubierala mniej wyzywajaco prawda no niewiem co z nia ale hujnia zajebista jest

Gość kochamdreeesiaaarzy
Dresiarze ❤️ rzuć ją dla mnie ❤️❤️

Gość PeeS(L)
Tylko głupawo przy mnie wygląda, bo ja noszę garnitury Dolce Gabana albo Ermenegildo Zegna, jedwabne krawaty, a ona szpilki z bazaru, podróbki louboutin i mini z lycry :o

Gość PeeS(L)
A ja bym ją widział w klasycznej czerni Coco Chanel albo w stylu Michele Obamy...

Gość PeeS(L)
Ponieważ ja kocham skromną elegancję. Mała czarna, perły...

Gość PeeS(L)
wez ziomek niepajacuj pod moim nickiem bo ja nielatam w uniformach bo niejestem jakis biznesmen a akorat co jak co ona smiga w drogich butach slowo

Gość PeeS(L)
Jestem muzykiem, gram w filharmonii na klarnecie. Ale zamierzam zostać muzykiem hiphopowym, dlatego uzywam slangu czasami. I ubieram sie też subkulturowo. Ostatnio zaplątałem sie w tych szerokich spodniach co krok mają przy kostkach.

Gość PeeS(L)
Moja dziewczyna wygląda jak Katzarzyna Niezgoda. Jest tak samo ponętna i ma podobny styl. Chociaż nie, styl ma Katarzyny Skrzyneckiej. Też lubi panterki.

Gość PeeS(L)
koleszko ja tu mam problem powazny a ty se robisz pompeczke

Gość PeeS(L)
śmieszny koleżko temat zapodałeś, to robię sobie pompeczkę

Gość kiziziziziz
Co jej szkodzi raz w tygodniu? Moze ona chodzi na fitness? To jak bedzie wracac w dresie niech przyjdzie na Twoje osiedle i juz. Albo przed. Wtedy jeszcze bedzie swieza,a nie brudna i spocona.

Gość boski temacik
:D

Gość PeeS(L)
nic mi niewiadomo zeby smigala na jakis fitnes ale sie jorgne w temacie ja wogle niewiem czy ona ma jakies dresiwo w domu ... i wogle czy ma jakies dzinsy czy tylko same leginsy i mini wiecie niby taka cipa jest fajna co nie ale na dluzsza mete to wkurwia konkretnie jest lipa ze glowe upierdala o ludzie