Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na lata wata32

Bardzo ladne dziewczyny- czy wszystkie sa takie?

Polecane posty

Gość na lata wata32

Mam pytanie do tych ladnych albo bardzo ladnych dziewczyn albo do tych co takie znaja- czy wszystkie maja taki problem? ja nie jestem ladna, ani brzydka- jak sie to mowi przecietna... Mam w pracy kolezanke, fakt jest ze ona jest bardzo ladna, wlosy dlugie do pasa, oczy jak u sarny, szczupla, duzy biust, przepiekna buzia naprawde dziewczyna jak z okladki. Ma 26 lat, ale jeszcze nie widzialam takiej glupiej laski- zachowuje sie jakby miala 15-nascie, dzis przyszla np do pracy z podbitym okiem pytam co jej sie stalo a ta ze byla na dyskotece ale tak sie spila ze zaczela wyzywac wszystkich po kolei, az w koncu szef dyskoteki ja wyprowadzil i ktos jej szczelil w pysk ale ona nawet nie pamieta kto bo taka zalana byla. I tak ciagle, bzyka sie z kim popadnie, bez gumy, na przystankach autobusowych, w kiblach, w sumie to nie moja sprawa ale zastanawiam sie czy ona tak robi bo wie ze jest ladna i uroda jej to wszystko wybaczy...? nie wiem, tylko dziwi mnie troche takie zachowanie w sumie ma juiz 26 lat niedlugo 27...

Gość qwrqtre34
za to ty jesteś bardzo "mądra" przaśna dziewucho. znajdź sobie jakieś konstruktywne zajęcie zamiast pilnowanie cudzego krocza i chwalenie się na forum, że choc jestes paszteciara, to cnotliwa. a jakbyś miała choć jedną szarą komórkę, w tym pustym łbie, to nie zadawała byś tak debilnych pytań.

Gość jfid
bardzo ładne dziewczyny/kobiety zwykle są puste i niedojrzałe choć bywają bardzo rzadkie wyjątki

Gość mmiodnso
no ma 26 ale może ma tak że chce do 30 się wyszaleć a jak będzie miaął te 29 to zacznie szukac jelenia do stałego związku i oczywiście znajdzie i to pewnie takiego co będzie lożyła na nią kasę i będzie zachwycony że ona z nim jest :O znam podobna hisporię - życie nie jest sprawiedliwe

Gość qwrqtre34
no i facet przynajmniej rucha ładną laskę, a nie jakiegoś durnego paszteta typu autorka tematu, co nie dawał po przystankach tylko dlatego, ze nie było chętnych. jak to mówią- lepiej jeść czekoladę z kolegami niż kupę samemu..

Gość na lata wata 32
Dlaczego mnie wyzywacie ze jestem zazdrosna, durna i do tego pasztet...? czy ja krytykuje ta dziewczyne ze taka jest? zastanawia mnie tylko ze jak w tym wieku mozna np sypiac z kims bez gumy albo bic sie i awanturowac na dyskotece...Dla mnie to jest tylko dziwne i zadalam pytanie czy ktos moze mi odpowiedziec dlaczego takie laski moga sie tak zachowywac- sa nienormalne albo potrzebuja pomocy albo mysla ze jak sa naprawde takie ladne to wszystko moga..hm ciekawe

Nie ma cudów - rozkład normalny (krzywa Gaussa) jest nieubłagany. Jeżeli ktoś dostanie świetne geny wyglądu to jest znacznie mniejsze prawdopodobieństwo, że nie otrzyma już dobrych intelektu. Tak jak na loterii - wygrać 1000 zł jest trudno, ale znacznie trudniej jest wygrać 2 x 1000 zł po kolei. To się oczywiście nie tyczy tylko kobiet - tutaj płeć nie ma znaczenia. Oprócz kwestii genetycznych dochodzą jeszcze takie sprawy jak wychowanie (ładnym ludziom jest dużo łatwiej w życiu, muszą się tym samym mniej starać w życiu, co z kolei osłabia charakter). Kiedyś był odcinek South Parka świetnie to ilustrujący (oczywiście w odpowiednio prześmiewczej formie :P ). Naturalnie nie oznacza to, że nie można być ładnym, inteligentnym i dodatkowo mieć ułożone w głowie oraz być moralnym człowiekiem... po prostu takich ludzi jest bardzo mało.

Gość qwrqtre34
dziewczę, twój pierwszy post, to nie jest płód inteligentnego umysłu. jak jesteś modką albo prawiczkiem, to gratuluję, ale jak realną osobą, to współczuję, bo w loterii, o której pisał ktoś wczesniej nie dostałaś ani jednego ani drugiego.

Gość na lata wata 32
moze masz racje-ta kolezanka z pracy ma latwiej , uroda ulatwia zycie taka prawda..

Gość TazzGT
Boze Ludzie!? Dziewczyna pyta czy to normalne, a wy mowicie ze pasztetow nie tykacie!??? A sami szukacie porzadnej dziewczyny czy laski ktora dupy daje na przystankach??? Moze ma tak duze potrzeby seksualne, ze musi je zaspokajac z wieloma partnerami, moze jest nimfomanka, a moze ja to poprostu bawi. Ide o zaklad, ze jesli dziewczyna ktora zalozyla ten temat zamiescila zdjecie, to wiekszosc z was chcialaby wyskoczyc na piwko. Osoby inteligentne bywaja zbyt samokrytyczne:) A reszta panow nie tykajaca pasztetow niech worci do erotykow i jazdy na recznym. Zdarzaja sie kobiety piekne i wyjatkowe, ale niestety czesciej to blachary tak w duzym skrocie. Fura skora i komora z regulyt wystarcza abyt je miec.