Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfhtui68i

Tydzien do świąt- co bedziecie robić w tym tygodniu?

Polecane posty

Gość ghfhtui68i

macie juz wszystko poprane,posprzątane?Prezenty tęz pokupowane? Kiedy i co będziecie gotowac? Ja dzis zrobniłam porządki z ubraniami całej rodziny,jutro pomyje szkilwo i mam zamiar wyszczyscic akwarium.Okna mam pomyte,firany załozone.

Gość ghfhtui68i
matko,nie mówcie ze wierzycie w te brednie o końcu świata?

Gość Kapijonka
K. klementyna- sie usmiałam :-)

Gość olk
ja totalnie nic ,sprzątać nie muszę bo mam posprzątane ,żarcie zero ,mój mąż sobie wymyślil że zrobi pierogi ,ryby i inne tam to niech robi ,prezenty mam kupione ,choinkę przed chwilą chłopaki ubrały i to wsio ,

mam l4 więc pewnie coś ogarnę, ale na pewno nie zamierzam szaleć z porządkami, jako że typowej wigilii u nas nie ma to z zakupami tez nie, chyba poczuczę się angielskiego, może popiszę coś do doktoratu i na pewno więcej pobawię się z dzieckiem

mam posprzątane, więc tylko bieżące porządki się zrobi, okna umyte, firanki zmienione :) bigos ugotowany, poporcjowany i zamrożony :) w tym tygodniu zamierzamy kupić choinkę i ją ubrać dokupić resztę prezentów no i chcę upiec schab i karczek, zeby był do chleba, jakieś śledziki zrobię i ciasto - więcej nie bo na wigilię wychodzimy :)

Gość tydzień jak inne
Normalne, sprzątanie jak zwykle, prezenty już mam, święta spędzę u teściów, mam zlecone zadanie - pierożki z kapustą i grzybami pieczone w półfrancuskim cieście, ale to już robię w wigilię u teściowej. Dowiozę trochę swojskiej wędzonki i pasztet z zająca[ ale to spółka mój mąż i brat robią] Resztę zaklepali sobie teściowie i szwagierka. Cieszę się, że w tym roku takie długie święta, uwielbiam tę atmosferę w domu moich teściów. Dzieciaki od tygodnia już spakowane :D

Nic takiego :) posprzątane mam zawsze, choinkę mam już od mikołajek, na święta wyjeżdżam :) Jedynie ciasta będę piekła żeby zabrać do teściów, ale to dopiero w niedzielę.