Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek91

SYLWESTER w domu...

Polecane posty

Gość aniołek91

Cześć Wszystkim. W tym roku, jak nigdy spędzę ze swoim narzeczonym Sylwestra w domu, może kogoś zaprosimy, myślę, że jak wielu w Was...I wiecie co nie zamierzam siedzieć w domu w jeansach, kupiłam niedrogą sukienkę po przecenie w NewJorker za 39.95, założe szpilki, zrobię super makijaż, fryzurę i zamierzam dobrze się bawić w małym towarzystwie czterech osób. Dobry pomysł?? Pozdrawiam

Gość karp z pierza
nie ma jak na FCB albo na NK mieć 100 znajomych a sylwka spedziic z polsatem

Gość siedmioreka
a co powiecie na sylwestra w pracy-wlasciwie niczym sie nie rozni od zwyklej nocki.Tost mozna wzniesc mineralna gazowana;)

Pewnie, że fajny:) Ja takiego miałam w zeszłym roku i było całkiem nieźle. W tym roku jedziemy sobie jednak gdzieś tak dla urozmaicenia. Nie jestem zdania, że na sylwestra KONIECZNIE gdzieś trzeba wyjść. Niby dlaczego:)

Gość mmiodnso
Aggie to ty kiedyś pisałaś na kafe że poznałaś swojego faceta za granicą, umówiliście sie na kawę itd.? A wcześniej cos tam pisałaś że nie ma fajnych facetów i że nie możesz nikogo fajnego znaleźć?? Widzę że sie udało i całkiem długo juz jesteście - grakuluję - czytała tamten temat i cieszylam się że się udało bo dawało mi to nadzieję że ja tez kogoś poznam jeszcze fajnego (no i kurna poznalam - zajętego latawca :O )

mmiodnso o hehe fajnie, że pamiętasz, owszem pisałam tak Starałam się wprawdzie nie pisać, że już W OGÓLE nie ma fajnych facetów, bo prawda jest taka że jest ich mało, ale są. na Ciebie na pewno też jakiś fajny czeka :) A my owszem poznaliśmy się za granicą zupełnie przypadkiem i okazało się, że mieszkamy ok 70 km od siebie w Pl. ;)

Gość siedmioreka
M ma 1-go stycznia dzien,a ja noc

Gość mmiodnso
super że się wam układa- powodzenia życzę a sobie takiego szczęśliwego przypadku :) moge zapytac ile miaąłś lat jak go poznałaś? Ja mam 27 i generalnie już moja rodzina na mnie krzyżyk postawiła chyba, ale co się dziwić jak pochodzę ze wsi zabitej deskami :O na myśl o świętach robi mi się słabo bo ilośc wymówek już dawno wyczerpana

I kocham go jak nie wiem co, to bardzo dobry człowiek, szczery, uczciwy, oczywiście jak każdy ma swoje wady ;) no ale pewnie ja też mam ich sporo. No i pewnie szykuje się nam mała zmiana "stanu" po nowym roku, ale nie będę się tutaj rozpisywać ;) W każdym razie jestem przekonana, ze takie przypadki nietypowe chodzą po ludziach i właśnie najczęściej wpadamy na siebie wtedy jeśli nikogo specjalnie nie szukamy. Ja stałam w kolejce przy kasie pewnego angielskiego supermarketu kiedy zadzwoniła do mnie koleżanka. Byłam nawet trochę wkurzona, że tutaj reklamówka z zakupami, tutaj dużo ludzi a tutaj jeszcze muszę odbierać telefon ;) No a K....stał parę ludzi za mną i zagadał do mnie po tym jak usłyszał, że jestem z polski. Poszliśmy na kawkę no i tak sobie ją pijemy od dwóch i pół lat prawie :D Autorko sorry za offtop....Sylwester w domu naprawde uważam, że może być fajny :)

Gość aniołek91
Aggie:) Cieszę się, że masz szczesliwy związek, dziękuję za odpowiedz i życze szcześcia :)