Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buttons-ia

Samotne matki maja zryta psyche..

Polecane posty

Gość Buttons-ia

Znam kilka samotnych matek i naprawde nie robia dobrego wrazenia-strasznie zapatrzone sa w dzieci, ktore sa ich jedynym szczesciem i jedynym "wyczynem". Przyklad nr 1-babka, lat 48, po rozwodzie zaczela jezdzic do Niemiec, by zapewnic corkom wszystko-one, choc juz sa dorosle, maja swoje rodziny, nadal maja nieograniczony dostep do jej konta bankowego. Ale gdy kobiecie sie noga powinela, nie miala gdzie mieszkac, to jedna z corek ja z laski przyjela, ale razem ze swoim mezem uprzykrzali jej zycie-babka wolala mieszkac u obcych a niedawno pojechala do stanow do siostry. Facetow omijala szerokim lukiem, bo jak to tak-chciala poswiecic sie corkom, a teraz twierdzi ze na milosc jest juz za stara. Przyklad nr 2-babka rozwiodla sie z mezem po poltora roku malzenstwa, zostala z synem, ktorego traktowala i traktuje jak pepek swiata, a chlopak ma juz 24 lata teraz. Przyznala sie, ze spala z synusiem w jednym lozku dopoki nie skonczyl 15 lat (!). Chlopak ma teraz dziewczyne, ma z nia dziecko a matka nie lubio tej dziewczyny, jest zazdrosna o synka. Ona akurat 3 lata temu znalazla faceta odpowiedniego w koncu (wczesniej 6 lat byla z alkoholikiem i nie umiala odejsc od niego). Przyklad nr 3-tez juz dojrzala kobieta przed 50-tka, wyjechala zagranice, bo chce zeby syn skonczyl dobra szkole zagranica wlasnie. Tyle, ze nie radzi sobie calkowicie-babka nie zna jezyka, znalazla prace z upadajacym zakladzie, gdzie jezyk nie jest wymagany i teraz wszystkich sie czepia, zeby jej pomagali-bo zaklad po swietach zamykaja a ona nie zna jezyka a na chama chce zostac. Maz ma ja gdzies, bo w pewnym momencie zaczeli sie rozmijac, robili sobie na zlosc, ona wyjechala zagranice i teraz jest samotna matka-bo maz znalazl sobie nowa dziunie-ryczaca 40-stke, z powiekszonymi ustami i sztucznym biustem.

Gość kmmimmo
a kto im zryl tą psychike?;o no wlasnie

Gość tęsknię za mężem
ja też mam zrytą psychę

Gość Buttons-ia
Same sobie zryly, bo dla nich rozwod byl koncem swiata, bez faceta jak bez reki i przelaly wszystkie uczucia na dzieci. I albo sa toksycznymi matkami, ktore dorosle dziecko chca ustawic pod siebie albo sa nadopiekuncze, w dupe by wlazly nawet doroslym dzieciom, a dzaieci...skrzetnie to wykorzystuja.

Gość bhy78
jka ma zycie tylkoa alimentoe 300zlto jka ma byc?

Gość dziekujeotco
Nie trzeba bylo bachora plodzic to by tak ich nie porylo :) Takie co nogi rozkladaja po to tylko zeby faceta zatrzymac a im sie to nie udaje potem maja takie problemy. AMEN.

Gość Buttons-ia
Moj brat byl z taka 2 lata, kochal ja, akceptowal dziecko, ale ona tytlko to dziecko widziala-dziecko to, dziecko tamto, otwarcie mowila, ze ono jest na 1 miejscu-a dzieciak rozpieszczony do cna. Gdy brat w koncu odszedl od niej, to robila z siebie ofiare-bo kolejny facet ja zostawil-winy w sobie nie widziala.