Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rarra

Dlaczego pulpety wyszły twarde?

Polecane posty

cebulke to najlepiej naprawde zetrzec na puszek, wtedy "nie lata po zebach" , a czosnek nie przez praske , bo sie przypala, najlepeij tez na puszek. Smak jest super.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szoque!
ktos napisal, zeby nie mieszac roznych ziol. nieprawda to. spojzmy chocby na takie miaszanki, jak ziola prowansalskie? osobiscie preferuje mniej roznych smakow, ale nie, ze od razu nie mozna ;) oregano to po polsku lebioda. ktos napisal, ze to dziki majeranek. nie wiem. czyz nie wszystkie ziola sa dzikie? tylko pozniej ludzie zaczeli je hodowac celowo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×