Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj tam,oj tam;-)

problem-allegro-wierzyć czy nie?

Polecane posty

Gość oj tam,oj tam;-)

Wygrałam licytacje z dzieciecymi ubraniami. Dostałam mejla od sprzedawcy,że jest problem,bo paczka doszła z uk zniszczona,zatem nie może zrealizować transakcji. Tak sobie myśle-chyba to jakaś ściema jest. 50 ubranek poniszczonych? Myślę,czy tu o cene nie chodziło bardziej. I zastanawiam się,odpuścić czy negatywa dać?

Gość Moim zdaniem jest to ściema
Bo skoro umieścił zdjęcia towaru na aukcji, to musial widziec je wczesniej, i widziec ich stan bo nie sądze, że sprzedawal przyslowiowego kota w worku, czyli rzeczy, której fizycznie nie mial przy sobie wystawiajac na aukcji, jeśli byly zdjecia musial widziec te ubrania - z całą pewnością chodzi o cenę. Pisz do allegro

Gość oj tam,oj tam;-)
Mi nie zależy- założyłam konto,by kupić wyprawke. A on sprzedaje regularnie. Ale pytam was- uwierzylibyscie? Pisze,ze inne paczki sa ok,tylko ta zniszczona.

Wystaw negatywa, donieś do skarbówki i zniszcz. Nie wiem skąd w ludziach jest tyle jadu i podłości :( Rozumiem gdybyś wpłaciła kase i nie dostała towaru ale przecież nie jesteś stratna to o co chodzi ? Zwykła złość że nie udało się wyrwać czegoś drogiego za 2 zł ? Może los dopadnie takie hieny kiedyś jak ty :(

Uwielbiam takie wypowiedzi: "CzerwonaTruskaweczka (...) Nie wiem skąd w ludziach jest tyle jadu i podłości (...) Może los dopadnie takie hieny kiedyś jak ty " :D:D:D

Gość oj tam,oj tam;-)
Skarbówke mam gdzieś-jeśli nie placi,predzej czy później złapia. Nieważne czy płaciłam czy nie. Jeśli ja bym przelewu w ciagu iluś tam nie zrobiła,teź moglby napisac do allegro i wystawic negatywa. Tu nie chodziło o 2 zł,tylko o 200. A pomyśl,jakby to była jego stała praktyka? Wystawia bcm,nie pasi-dawaj,ściema. A ubranka mi sie spodobały,dlatego licytowałam.

Dlaczego nie poszłaś tego samego kupić w sklepie ? Bo byś miała 1500-2000zł a nie 200zł. Teraz pretensja. Nie sądzę, żeby to była stała praktyka bo miałby już negatywy ale nawet jeśli to cóż .. może reklamował inne aukcje tą licytacją. Ot biznes.

Gość oj tam,oj tam;-)
Tak,tak-bo ty byś w podskokach poleciała kupić dzieciece ubranka za 2000zł. Wystawiajac na allegro,obowiazuja zasady i akceptujemy regulamin. Ale nie o tym temat. Pytałam,wierzyć czy nie.

Kupiłabym normalnie i nie szukała okazji bo z okazji są same problemy. Już nie raz się nacięłam i przekonałam, że nie warto szukać taniej. Taniej będzie gorzej lub oszustwo. Niestety.

Gość cjffjddn
Uwierz, powiedz ze poczekasz na nowa dostawe. Przypadki chodza po ludziach

Gość pijany zając
nie wierz!!!

Gość oj tam,oj tam;-)
Skoro nie daje ceny minimalnej,wie na co sie pisze. Widze,że zostaly mu 2 licytacje tylko;-). Ma tylko 3 negatywy. 1 jako sprzedajacy.