Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamamamamama dziewczynki

które imię dla dziewczynki ładniejsze

Polecane posty

Proszę o opinie. Nie zwracam uwagę na złośliwe komentarze, już mam dosyć komentarzy rodziny :O Wchodzą tylko te dwa w grę: 1. Jaśmin 2. Demeter

Gość to pierwsze
Ale Jaśmina

Gość umiar nas wybawi
Sorki ale z dwojga złego Jaśmina

Gość ksiadz Petrus Fjutolas
Demeter, matka, pani urodzajnych łanów i kwitnących sadow płacze. Łzy rzęsiste płyną z jej oczu spieczonych na ziemię.

Gość katatarata
Wybacz ale napewno chcesz skrzywdzic swoja corke jednym z tych imion? Ogarnijcie sie dziewczyny, tez niedawno urodzilam dziecko i nie wyobrazam sobie nazwac je jakimis z dupy wzietymi imionami zeby potem ludzie sie z niego wysmiewali. Czytalas moze opinie kobiet ktorych matkom odjebalo i nazwaly corki Izaura itp? Wiekszosc chce zmieniac imiona

Gość ksiadz Petrus Fjutolas
Dinozaura to piękne imię, moja córka tak ma.

macie prawo do waszego zdania, ale mi te imiona się bardzo podobają i nic na to nie poradzę, nie sądze abym skrzywdziła dziecko takim czy innym imieniem. Lepsze coś oryginalnego niż dziesiąta Agnieszka czy Kasia.

Gość h wiele zalezy od nazwiska
Ja bedzie np Jasmin Wierzba albo Demeter Kielbasa? A jeszcze nie wiadomo, jak po męzu.

Gość qwrqtre34
a ja mam pospolite banalne imię i też nie jestem zadowolona. no i mimo tego, ze niby jest "normalne", to i tak uważam, że jest brzydkie, więc nawet jakby 100 x mniej osób miało takie imię, to nic by nie zmieniło. wolałabym sie Jasmina nazywać

Gość co na to ojciec?
Wiem, że nie życzysz sobie negatywnych komentarzy, ale pracuję w szkole i muszę to napisać. Dzieci nie dadzą spokoju Twojej córce. W podstawówce może sobie jeszcze jakoś poradzi jeśli będzie lubiana przez większość klasy, ale w gimnazjum już jej współczuje. Nawet jeśli dorośli stanęliby na głowie to na grupę rówieśniczą dziecka nie mają wpływu, tym bardziej, że dzieci często przebywają w swoim towarzystwie.

jaśmina odpada jeśli już to Jaśmin właśnie, nie podobają mi się zagraniczne ale spolszczone. Ale ostatnio własnie coś do mnie bardziej Demeter przemawia. Nazwisko mamy krótkie jednosylabowe zaczynające się na H.

Gość qwrqtre34
pewnie Demeter Kurzępa- Kasprzyk

Gość co na to ojciec?
współczujĘ

Dodam, że mamy już syna, ma na imię Pascal i nikt mu z powodu imienia w szkole nie dokucza:O

Gość katatarata
moj syn ma na imie dominik, na porodowce nie bylo zadnych wymyslnych imion, Normalne polskie imiona jak wojtus bartus agatka alicj. Ide przebrac Demeter, Demetrunie czy jak ? jak ja bedziesz zdrabniac? moj tesciu tez ma meeeeeeeeega choooojowe imie i nikt do niego nie mowi tym imieniem tylko zupelnie innym z choinki wzietym

Gość qwrqtre34
mam nadzieje, że Jaśmin Hop

Gość qwrqtre34
Demi się zdrabnia, żadna filozofia a Dominik/a to jeszcze gorsze imię niz wymysły autorki

Gość katatarata
dominik to piekne imie!

Gość katatarata
a przede wszystkim normalne1 i nikt mojego syna nie bedzie w szkole szykanowal z powodu moich chorych wymyslow!!!

W USC Jaśmin nie wchodzi w grę. Imiona żeńskie mają kończyć się na A więc albo Jaśmina albo co innego. 1 A tak swoją drogą oba te imiona są straszne. Nie skrzywdziłabym tak własnego dziecka. Autorko chyba zapomniałaś jak to bywa w szkole między dziećmi...

niepotrzebnie pisałam o nazwisku:O Tak to prawda mamy na nazwisko Hop, ale co jest w tym takiego śmiesznego? Nazwisko jak każde inne. Owszem nie jakieś arystokrackie kończące się na ski ale normalne nazwisko:O Żal mi tutaj niektórych. A Demeter zdrabnia sie Demi. Uważam, że jest bardzo kobiece, mężowi się też podoba. Od zawsze podobaly mi sie zagraniczne imiona. Ja mam na imię Agnieszka i już nie mogę tego, że co druga dziewczyna z mojego rocznika lub starsza ma właśnie tak na imię:O:O

w USC pytaliśmy się i obydwa imiona byłyby do przyjęcia także z tym nie ma problemu. Ludzie dają imiona w stylu: Mrówka, Żyraf lub Niunia i jakoś USC sobie z tym doskonale radzi. To są dziwadła a nie normalne imię tylko zagraniczne.

Gość katatarata
w sumie Twoja sprawa> ale przemyslcie to jeszcze. a co wasi rodzice na to?

Rodzice krytykują:O Woleliby dziesiątą Kasię czy Basię:O Jedynie mama męża nawet akceptuje.

Gość Jak zagraniczne to
Dzasmin pisane przez J albo Jasmin bez polskiego "si". Demeter w ogole bez sensu kojarzy mi sie z The Meter cokolwiek mialoby to oznaczac. W kazdym razie brzmi zle. Wybierz Jasmin.

Gość Wybierz Jasmin
tylko pod warunkiem jeśli wpadłaś z nią na tabletkach Jasmin :D

Gość katatarata
Jasmin to hinduskie imie,