Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba cię dzisiaj widziałem

Dobrze że nie jestem pewien, bo gdybyś to była ty to znowu by

Polecane posty

mój stan powrócił. Tyle czasu minęło, a jak się okazuje, wystarczy żebym cię na sekundę zobaczył by to chore zauroczenie powróciło. Zauroczenie? Zważywszy to, jak długo siedzisz w mojej głowie, to pewnie jest "zakochanie". Ty na szczęście nie mogłaś mnie wtedy zobaczyć, bo byłem bardzo daleko i kiedy tylko zauważyłem z oddali sylwetkę która bardzo ciebie przypominała, skręciłem szybciutko w boczną uliczkę :) Jesteś jedyną kobietą której z całego serca życzę szczęścia. Zasługujesz na nie jak mało kto, bo takie jak ty, są w dzisiejszych czasach na wymarciu. Proszę tylko żebyś była rozważna i nie pozwoliła się nikomu skrzywdzić. Dobranoc Najpiękniejsza :)

Gość ależ ż ż
Piekny wpis :) Skoro jestes zakochany to co stoi na przeszkodzie?

Gość a gzdie ja widział
hm

Gość ależ ż ż
" bo takie jak ty, są w dzisiejszych czasach na wymarciu." a co to znaczy,jaka ona jest? :)

Gość pewnie ty
skrzywdziłeś ją

Gość ale rozrabiacie hm
dobranoc

Gość Mądra albo nie
skręciłeś w boczną uliczkę, bo nie chciałeś jej spotkać? jakie to smutne:( jechałeś autem czy pieszo a ona?

Gość jak długo się w niej kochaasz
?

Jeżeli samo zainteresowanie osoby takiej jak ja, kobietą taką jak ona, jest krzywdzeniem jej, to przepraszam. Nie planowałem tego. ;) Na przeszkodzie stoi kilka miliardów lat pewnego procesu, którego nie da się pokonać. Niektórzy z nas niestety nie zasługują na miłość.

Gość Astronautka,
no to na bank jesteś kosmitą, skoro w grę wchodzą miliardy lat:)

Gość pandora z puszki
osobiście watpie by wymyślił i napisał to jakikolwiek samiec:classic_cool:

Gość to puszczanie oczka
jest urocze dobranoc

Gość Lubię takie tematy
napisz nam coś więcej, nie żebym nią była:) może to jakaś ciekawa historia, kto wie?

Gość alfj;aljkf;alkjf;
strasznie zagadkowo piszesz, nie wiem czemu tu pełno takich dziwnych wpisów z których nic nie wynika. Co masz na myśli pisząc "Na przeszkodzie stoi kilka miliardów lat pewnego procesu, którego nie da się pokonać."? Czy masz na myśli jakąś nieuleczalną chorobę, tylko to przyszło mi do głowy. Wpis uroczy ale po co właściwie tu o tym piszesz, liczysz, że kobieta Twoich marzeń odnajdzie ten topic i domyśli się, że chodzi o nią? To chyba raczej mało prawdopodobne, tym bardziej, że nie podałeś żadnych szczegółów. A jeśli nawet, to na co liczysz? Czy Ty wogóle miałeś z nią kiedykowiek jakiś kontakt?

Gość Lubię takie tematy
ja natomiast nie lubię takich wpisów jak ten twój (powyżej mnie):) czy ona to przeczyta, czy nie to czasami nie jest ważne a może on doskonale wie, że ją tu można spotkać? a może o to właśnie chodzi by nie być pewnym...?:)

Gość pandora z puszki
spotkac watpliwe, ale wykrzyczec sie w eter to zawsze cos. tylko takie wpisy jak wspomniala przedpiszczyni mieszaja w glowie setkom kochajacych kobiet i to jest podle. sa jak rozciagliwa wrotka na kazda stope a kazda chcialaby byc ta do tanga. ;) no niestety

Gość IMO12370
Tak - każda oczekuje, że "jej" Książę oblegany przez rzesze samic napisze takie coś. A tu klops - zwykłe szaraki głodne teksty płodzą. :classic_cool:

Pisze żeby wyrzucić z siebie żal i niezadowolenie że sprawy mają się jak się mają. Pisząc o miliardach lat miałem na myśli ewolucje.

Gość glonodżad
to Ty jesteś małpą? :D Macie tam w ZOO lapki? :D

Gość pandora z puszki
aaaa, czekajno ewolucja?.. gdzies to bylo. ty wyższe ona po zawodówie czy ona odwrót :D:D:classic_cool: zaklej jej usta plastrem bedzie znośniej. podobno lepiej siedziec cicho i wydawać sie mądrym niz otworzyć gebe i rozwiac wszelkie watpliwosci:classic_cool:

Gość a jak była ubrana
ta ukochana Twoja:)

Gość IMO12370
Niedomyślne Samiczki. :classic_cool:

IMO12370 widzę że choć jednej osobie nie muszę wszystkiego tutaj dosłownie tłumaczyć.

Gość pandora z puszki
w walonki, różowy kapelusz z piórkiem i majtki z golfem :classic_cool:

Gość AS26
No tak - już wyzywanie od @ idzie... rzeczywiście cyrk robicie chłopakowi z romantycznego tematu.

Gość chyba czujesz,ze chce zrobic
wlasnie coś mało rozważnego.coś czego nigdy nie robiłam,ale raz się zyje .a co tam nikt mnie nie skrzywdzi,bo to mój wybór i decyzja

Gość pandora z puszki
"IMO12370 widzę że choć jednej osobie nie muszę " bo jemu te szczegoly wisza i powiewaja:classic_cool:

Gość @@@456
a może ona czeka na jakiś znak.... długo czeka.... jak ja czekam ale to chyba nie jest możliwe... i siedzi w mojej głowie już 2 lata...i wypatruje Go a kiedy widzę ogarnia mnie strach, że i tak to nie jest możliwe....

Gość IMO12370
pandora z puszki "bo jemu te szczegoly wisza i powiewaja" Nie mają powodu, aby stały. :classic_cool: