Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcia172

Proszę o pilną pomoc - ciąża?

Polecane posty

Gość olcia172

Witam :) Mam takie nietypowe obawy co do ciąży. Uprawiam z chłopakiem przerywany seks juz od ponad roku. Nigdy nie konczyliśmy w wewnątrz, zawsze poza pochwą. Niestety,wczoraj dostałam okresu (tydzień za wcześnie) w dodatku o kolorze czerwono-brązowym (z przewagą brązu) + skrzepy. Brzuch boli mnie tak jak zawsze , tyle że nie pokoi mnie to,że miesiączki dostałam wieczorem,gdzie zawsze zdarzała mi się z samego rana. Czy może to się w jakiś sposób wiązać z moją niedoczynnością tarczycy (oczywiscie chodzi mi o hormony ktore zażywam) i niezdrową dietą (papierosy,słodycze,brak śniadań rano). Podkręślę że nigdy nie stosowałam tabletek anty. Proszę o pomoc ponieważ dużo naczytałam się w internecie i trochę popadłam w niepokój. ;)

Gość olcia172
zaraz dobiję osiemnastka, gdzie podreśle,że cykle były regularne.

Gość idź do lekarza
Dziewczyno idź do lekarza niech ci wszystko wytłumaczy.

Gość uwielbiam pytania tego typu
czy mogę być w ciąży? heh A co my wróżki czy co?wiesz skąd sie biorą dzieci?no to jesli spałaś z facetem to nawet zabezpieczając sie jest ewentualność zajscia w ciąze,nie ma 100% zabezpieczenia.Podejrzewasz ciaze?zrób test,idz do gina,a nie piszesz głupie pytania....

Gość olcia172
Tyle,że najbliższy termin - koniec stycznia. Do tego czasu chyba wybuchne z niecierpliwości. ;)

no ty sama jestes jeszcze dziecko,a przynajmnij rozum masz dziecka

Gość olcia172
Wiem skąd sie biorą dzieci. Tyle że chciałam tylko i wyłącznie prosić o radę a nie o wróżby. ;) Nigdy wcześniej nie miewałam takich okresów dlatego może znajdzie się inna dziewczyna która może miała taką sytuacje i mi podpowie radą.

no to idz prywatnie....a na termin w aptece musisz czekac tez?czy wstydzisz sie test kupic?

Gość to jest-okropne
to niech chłopak da ci połowę pieniędzy i idź prywatnie na wizytę. 100 zł to nie majątek. Jeśli masz na papierosy to chyba na lekarza tym bardziej powinnaś mieć.

Gość olcia172
i bardziej także miałam na myśli sprawę preejakulatu.

to że miałaś regularne nie znaczy że musisz mieć nadal, jesteś młoda wiec Ci napisze ze bardzo głupio postępujesz ze swoim chłopakiem i igracie z losem. To co Ci jest może być wieloma rzeczami takimi jak poronieniem bo zapewne to przychodzi ci do głowy. idź do lekarza powiedz że to pilna sprawa, i powinien cie przyjać wcześniej

jedna mogla miec podobnie i byc w ciazy a druga mogla miec podobnie i nie byc,ty myslisz ze ktos tu ci powie:tak jestes w ciazy lub nie nie jestes.idz do apteki po test a nie piszesz jak 5letnie dziecko

ona pewnie jeszczze nigdy u gina nie byla.....