Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycastle1

OCENCIE TAKA DZIEWCZYNE

Polecane posty

Gość mycastle1

podoba misie pewna panna, problem w tym ze jestesmy z innych planet, ona jest b. ladna (podoba sie wielu facetom) super zgrabna, jest po studiachm chyba dobrze zarabia: ma fajnem markowe ciuchym niezxly jak na dziewczyne samochod, duzo zlotej bizuterii itp. ja jestem sredni z wygladum nie mam dobr materialnych, nawet prawa jazdy nie mam, slaba prace. czy mimo takich roznic moge do niej zarywac?

Gość mycastle1
nie kumam, ze ta dziewczyna to wiadro z gownem? ona jest spoko nie jest zarozumiala itp koledzy mi powiedzieli abym odpuscil a wy co myslicie? szczerze

Gość 29,1
raczej odpusc

Gość ahhaha
HAHHAHAHAA sie usmiałam

Gość ahhaha
za wysokie progi, nie dla psa kiełbasa hahah

będę obrzydliwie i aż do bólu szczera, nie dla psa kiełbasa.ja bym na takiego faceta parę levelów wyżej nawet nie zwróciła uwagi w kontekście realcji z nim, popatrzeć i zapomnieć to tak.zwykle celebryci sie dobierają z celebrytami, ludzie lepsi z lepszymi i nie ma w tym żadnego uczucia, po prostu muszą dobrac coś co pasuje do auta

Gość mycastle1
a co w tym smiesznego?

Gość janooooooosik
Zadaj sobie pytanie raczej co ona mogła by w Tobie zobaczyć... Co masz jej do zaoferowania.

Gość mycastle1
tez tak wlasnie mysle. jest fajna i miladziewczyna ale chyba lepiej nie sprawdzac aby sie potem nie rozczarowac.

Gość erttttttt
nie słuchaj ich, tylko spróbuj, najwyżej jej sie nie spodobasz, pocierpisz dwa dni i będziesz mógł szukac dalej, a tak możesz długo żałować. raz sie żyje

Gość life is brutal.........
ten post brzmi jak żart:o a jesli to prawda to nie masz szans, no chyba że jesteś jakimś mistrzem uwodzenia albo posiadasz jakieś niezwykle imponujące umiejetności, jestes jakimś poetą albo artystą.. (jesli ta dziewczyna lecialaby na coś w tym stylu) 🖐️

Gość mycastle1
no do zaoferowania mialbym milosc, towarzystwo itp. moze niebawem kupie jakies auto, wiecie ona nie jest celebrytkam nie jest wlascicielka spadku itp ale jednak ma urode i chyba tez nie brakuje jej tak bardzo kasy jak mi.

Poza tym ona pewnie ma super powodzenie u jakichś facetów co są lepsi od Ciebie pod względem fizycznym, jak i materialnym, autorze.

Gość a mnie zastanawia czemu
gdybyś był kobietą a ona chłopem to wtedy tak.....:D

Gość erttttttt
nie moge czytać tego co ci ludzie pisza i tak właśnie wpedzacie chłopaka w kompleksy. faktycznie w pary wiażą sie przewaznie ludzie podobni do siebie, ale osobiście znam wiele "mezaliansowych" par i świetnie sie dogaduja. nigdy nic nie wiadomo

Gość mycastle1
no ona ma powodzenie raczej, ale nikogo nie ma, raz z kolega chcielismy ja podwiesc ale grzecznie odmowilam powiedzialaze sie przejdzie, gdyby chciala sie ze mnazapoznac zgodzila by sie prawda?

Gość dfghujhygtfr
jakie towarzystwo? odpuść sobie, ona pewnie jest przyzwyczajona do życia na pewnym poziomie, wiesz- teatr, wyjazdy, SPA, ten klimat. Byłbyś w stanie dotrzymać jej w tym kroku? Miłość to może jest wystarczająco jak się ma naście lat, później trzeba tez patrzeć na inne kwestie. Poszukaj sobie kogoś na swoim poziomie.

Jakie kompleksy? To oczywiste przecież, ja też bym do takiej nie startowałem, są lepsi ode mnie, którzy się na pewno jej podobają.

Gość mycastle1
kur.. ludzie jaki teatr jakie spa, pisze ze ona nie jest dziedziczka fortuny jak paris hilton ani corka milionerow tylko ladnam wyksztalcona dziewczyna pracujaca w biurze i wyglada ze niezle zarabiajaca, ja natomiast jestem po zawodowce i pracuje fizycznie, ona zachowuje sie normalnie- widzialem jak z kolezankami piuly wodke w samochodzie:) wiec nie jest jakas arystokratka jedzaca kawior tylko i wylacznie

Gość dfghujhygtfr
może i nie paris hilton, ale mimo wszystko kilka klas wyżej. Sorry, ale pogódź się z tym kim jesteś i poszukaj partnerki na swoim poziomie.

Gość bęc bum
pije wódkę w samochodzie może dla ciebie to jest normalne więc pasujecie do siebie :D

Gość 29,1
mozesz probowac ale raczej marne szanse, dziewczyna jest atrakcyjnam wyksztalcona, napewno szuka faceta ktory przyjedzie po nia do pracy samochodem a nie rowerem, bez urazy do tych ktorzy nie maja auta ale taka prawda, a to ze pije wodke (pewnie przed impreza) nie znaczy ze umawia sie z kazdym kto o to poprosi

Gość mycastle1
z ta wodka to w sensie ze nie jest sztywna, alkoholiczka zdecydowanie nie jest hooj odpuszczam

Gość bęc bum
co tam będziesz odpuszczał może dziewczyna lubi chlać i jakoś się na tym gruncie dogadacie :classic_cool: