Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnseklf

Działają na was kobiety, które potrafią zrobić szpagat?

Polecane posty

Gość jnseklf

Pytanie do facetów Działa na was jak kobieta robi szpagat? :DMam taką koleżankę, która potrafi i myślałam o tym, żeby też się tego nauczyć, poza tym wydaje mi się, ze to strasznie kręci facetów. :D Co myślicie?

Gość jnseklf
up up;)

Gość neiijuż
Francuski czy turecki?

Gość jnseklf
Wybacz, jestem początkująca i nie orientuję się w nazwach:D Francuski to taki damski, a turecki to męski?:>

Gość neiijuż
Mhm.

Gość jnseklf
No więc jak z odpowiedzią? Bo w zasadzie pytałam o jeden i drugi:D

Gość jnseklf
A ile czasu zajęło Ci nauczenie się go? Jest to możliwe w miesiąc?:D

Wątpię. Mi zajęło to kilka miesięcy intensywnych ćwiczeń 2-3 x w tygodniu. Chyba, że z natury jesteś bardzo gibką i sprawną osobą.

Gość jnseklf
A zakładając, że będę ćwiczyć codziennie? Ostatnio mam więcej czasu i myślę, że mogłabym poświęcić powiedzmy 2 godz na dzień...:>

Gość jnseklf
Ktoś jeszcze się wypowie?:D

pewnie ze kręcą , fajnie można się pobawić w łóżku :) a w miesiąc masz małe szanse ale treningi 2 razy dziennie ...po godzince ... ciężko CI będzie no chyba ze trenowałaś jakiś sport wymagający rozciągania :) Ja po 3 letniej przerwie w treningach , prawie pół roku rozciągałem się zanim znowu mogłem zrobić szpagat :)

Gość mnie nie kręci !!!!
wolę jak kobieta ma zgrabne nogi i potrafi nimi pieścić faceta i obejmować. to jest super. i jak obciąga stopy podczas zabawy wwrrrrr :D

Gość jnseklf
Od tygodnia ćwiczę, średnio 2-3 godz dziennie, oprócz rozciągania ćwiczę też mięśnie brzucha. Wydaje mi się, że widzę już różnicę, bo np na początku jak stałam to nie mogłam dotknąć czubkami palców podłogi, a teraz po tygodniu kładę już prawie całe palce..:D Dlatego myślałam, że jak dalej będzie tak dobrze szło, to w miesiąc powinno się udać:D

Gość jnseklf
Moje nogi i stopy są ładne, także to plus + szpagat powinno dać podwójnie apetyczny efekt;)

Gość deagle
napewno da efekt. sam bym z miłą chęcią zobaczył taki szpagat .

Oeżu, dziewczyno, ile ty masz lat, ze masz tak sztywne stawy? A druga sprawa - dotykanie dlonmi do podłogi to połowa sukcesu - przy tym rozciągaja się tylko mięśnie z tylu uda, mięśnie z przodu musisz rozciagac dodatkowymi ćwiczeniami i o ile tylne mięśnie można na obu nogach jednocześnie to przód musisz rozciagac oddzielnie. Szpagat damski dasz radę wycwiczyc w miesiąc jeżeli schodzisz niżej niż na wysokość dłoni (jakieś 5cm od podłoża) jeżeli nie, to może ci się udać czasem zrobić szpagat z grymasem wysiłku, jeżeli nie bólu na twarzy. A to seksownie nie wygląda :O O szpagacie męskim zapomnij, to z pol roku ćwiczeń.

Gość jnseklf
Mam 24 lata.. Przez ostatnich kilka lat nie miałam żadnego kontaktu ze sportem, więc faktycznie jestem dosyć sztywna, ale kiedyś bardzo lubiłam sport, w podstawówce i gimnazjum chodziłam do klasy sportowej, chociaż tam głównie skupiałam się na siatkówce, trochę biegałam, rozciągania nigdy nie ćwiczyłam, dopiero teraz mnie naszło:D

Gość jnseklf
A przeszkadza Ci to?:D

Gość jnseklf
No no, najlepiej używać wyzwisk, to się nazywa klasa:D