Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dez_orient

ktoś pomoże przy doborze farby?

Polecane posty

Gość Dez_orient

witam. mam problem z pofarbowaniem włosów, a właściwie z kolorem. Ostatnio włosy farbowałam rok temu, chciałam odchodować do naturalnego koloru, ale niestety zaczęłam siwieć;p i na chwile obecną mój naturalny odcień to wypłowiały ciemny brąz, reszta włosów jest odrobinę jaśniejsza. Chodzi o to, że teraz chciałabym rozjaśnić włosy, może na jakiś bursztynowy lub miodowy brąz, i tu pytanie, jaka farba temu podoła? czy konieczny będzie rozjaśniacz? i jak malować żeby kolor wyszedł równo, najpierw odrosty czy wszystkie razem? może któraś z was ma jakieś doświadczenie?

Gość Dez_orient
nikt nie pomoże?

Jeżeli chcesz, aby na pewno farba chwyciła najlepiej kupić kąpiel rozjasniającą i ja zrobić a potem następnie nałożyć farbę. A markę farb polecam loreal, bo trudno mi odcień doradzić jak nie masz dodanego zdjecia jaki dokładnie by miałby być kolor.

Gość kluska warszawska
a może lepiej do fryzjera? ja mam fryzjerkę która jest ekspertem od koloryzacji, ufam jej.

Gość Dez_orient
na odrosty też nałożyć tą kąpiel? i jeszcze pytanie o ile tonów rozjaśnia ona włosy, bo być może skusiłabym się na jaśniejszą farbe:)