Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość werereeewe

rodzice czy maz

Polecane posty

Gość werereeewe

mam problem nie wiem co robic prosze o pomoc zaczne moze od poczatku. mieszkam od roku z mezem i malym dzieciem w niemczech, ostatnio strasznie sie poklocilismy i sie rozstajemy. ja mialam wrocic przed swietami do polski do rodzicow. dla mnie i meza to jest strasznie ciezka decyzja bo laczy nas dziecko i w ogole juz pare razy chcielismy sie rozstac ale nigdy nie potrafilismy. no ale teraz to wszystko zaszlo za daleko i nie mamy wyjscia. problem jednek tkwi gdzie indziej. okazalo sie ze musze koniecznie tutaj 2 stycznia isc do lekarza i nie mgoe teraz wyjechac do polski. moj maz powiedizal ze mnie nie zoastawi w swieta chociaz teraz mieszka od prau dni u kolegi ale powiedzial ze jak nier wyjezdzam to przyjdzie do mnie na swieta bardzo bym chciala z im byc na swieta bo chodzi o moja corke i w ogole ale znowu mam problem z rodzicami bo oni sie uparli ze za zadne skarby swiata nie pozwola mi tu zostac na swieta bo nie chca zebym byla sama. oni sie uparlli i moj tata jest gotowy zeby po mnie rpzyjechac nawet jutro i nie dadza sobie rpzetlumaczyc ze ja tak nie chce szczegolnie ze na 2 stycznia musialabym tu wrocic i byc z 5 dni a dziecko miusialo by zostac w polsce bo nie moze tyle podrozowac w ta i spowrotem a ja nie potrafie corki na tak dlugo zostawic i w sumie tak bardzo kocham mojego meza ze nawet wspolne 2 godz w swieta beda dla mnie wszystkim a moj tata jestbardzo uparty i i tak chce po mnie przyjezdzac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować