Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunsetxxx

seks przerywany po porodzie

Polecane posty

Gość sunsetxxx

hej jestem 2 msc po porodzie. przez pierwsze 2 tyogdnie karmilam piersia. 3 dni temu po prostu nas ponioslo , zastosowalismy stosunek przerywany. jednak ja odchodze od zmyslow tak bardzo sie boje ... jeszcze nie mialam okresu chociaz od 3 dni zdarza mi sie zaplamic ubrania lekko krwia bardzo sie boje ...

Gość bx cdvfng
Dziewczyno, od stosunku przerywanego to się nerwicy dostaje.. :))))))))

Gość sunsetxxx
ponioslo nas ja nie wierze jak moglam byc tak glupia ... ja odchodze od zmyslow narawde

Gość Ja również mam dziecko aniołka
a po porodzie podobno bardzo łatwo znów zaciązyc ;)

Gość do autorki ...
zawaliłaś tzn oboje lepiej się módl by ponownie nie zaskoczyć i kolejna ciąża

Gość sunsetxxx
czy ratuje nas to iz moj partner doszedl tego samego dnia juz 2 razy ? czy to moglo wplynac na to by jego sperma byla mniej wartosciowa?

Gość sunsetxxx
dodajesz mi zaraz umre :(

Gość sunsetxxx
ja pierdziele zaraz odejde od zmyslow ... to byl jeden raz ponioslo nas

Gość czasem myślę...;)
jedno, że po porodzie powinno się przez kilka tygodni unikać seksu, bo łatwiej w ciążę zajść. Drugie,że stosunek przerywany, to nic przyjemnego. Za dużo nerwów. A tak 'bajdełej' poznałam parę,która 'dorobiła' się 7ki dzieci (z czego jedna para bliźniaków) uprawiając stosunek przerywany... ;D

Gość mariola hej hej hej
możesz być, moja koleżanka też zaraz po porodzie znowu zaciążyła, ja naprawdę nie rozumiem jak baby mogą być tak tępe - nie chcesz dziecka no to się zabezpieczaj, a stosunek przerywany jest dobry dla gimnazjalistów.

Gość sunsetxxx
ja wiem ze zrobilam glupote po prostu ponioslo nas ja nie wiem jak to sie stalo naprawde ... ja po prostu odchodze od zmyslow. czy jest chociaz jakikolwiek cien szansy ze moglam nie zajsc?

Gość sunsetxxx
jest tu ktos jeszcze :(?

Gość bx cdvfng
Jest.

Gość sunsetxxx
chyba dzis z nerwow nie usne :(

Gość bx cdvfng
To masz problem. Zrób test z krwi jutro. A na przyszłość myśl głową a nie d..ą. Dobrej nocy.

Gość mami2013
spokojnie,nie denerwuj sie bo wcale sobie nie pomagasz,nie słuchaj tych bredni które tu piszą.Cierpliwie poczekaj do okresu,jak będziesz sie bardzo denerwowała pójdź sobie na test z krwi beta hcg ale najwcześniej za tydzien,myślę że teraz to nie ma większego sensu gdyż jest za wcześnie.Głowa do góry-będzie dobrze.A puki co umów sie na wizytę u gin i ustalcie rodzaj antykoncepcji.I nie ma co sie stresować.Położ sie spać,odpocznij aby mieć siły dla malenstwa.

Gość a jak ma czekac do okresu
jak jeszcze go nie miała? równie dobrze może się go nie doczekać przez następne 9 mscy :P test za ok.11 dni, nie wcześniej.

Gość sunsetxxx
kurde ponioslo nas po prostu ja nie wiem jak to sie stalo wiem ze zrobilam okropna glupote ja nawet zpaomnialam o tym ze kobieta jest bardziej plodna. myslicie ze ratuje mnie to iz odzywiam sie fatalnie? ze mialam okropnie ciezki porod do tego transfuje .? ze to byl stosunek przerywany a maz tego dnia dochodzil juz 2 razy?

Gość qaqaa
Możliwość jest. Jeśli był wcześniej wytrysk to w cewce mogły zostać plemniki i podczas drugiego razu wypłynąć. Zrobisz test to się dowiesz. Odżywianie nie ma znaczenia, tak samo trudność porodu.

Gość sunsetxxx
tzn my seks uprawialismy tylko raz jeden jedyny raz a doszedl wczesniej tylko nie drogą seksu

Gość gsgsgsfgsfgs
był seks to i szansa jest. teraz nie ma co gdybać tylko czekać aż będzie można zrobić test.

Gość sunsetxxx
jak ja mpoglam byc taka glupiaaa nooo ... po prostu opilismy sie i ponioslo nas czy to ze facet byl pijany ma jakis wplyw na to ze jego plemniki byly oslabione?

Gość sunsetxxx
ja mialam ciezki porod mialam przetaczane jednostki krwi do dzis dnia estem strasznie oslabiona wypadaja mi wlosy wlasciwie nie odzywiam sie tak by sie ratowac bo nie mam nawet na to czasu czy ten fakt mogl wstrzymac owulacje? po tym fakcie normalnie czulam juz bole jak na miesiaczke polecialo mi przez 3 dni kilka plamek krwi , z tego co czytalam wlasnie tak zapowiada sie pierwszy okres wiec w ogole o tym nie myslalam

Gość qaqaa
No to ja mam na myśli właśnie resztki po wcześniejszym wytrysku. A nawiasem mówiąc jak się inaczej dochodzi niż przez seks? Masturbacja to też seks./ Alkohol nie wpływa na plemniki bo one powstały dużo wcześniej niż był seks.

Gość sunsetxxx
myl sie po tym czasie :(

Gość qaqaa
Najpierw wraca płodność czyli hormony dochodzą do normy i pojawia się owulacja a dopier potem okres. Więc brak okresu nie daje żadnej gwaracnji.

Gość lopo
nie panikuj i nie nakręcaj się niepotrzebnie. Naprawdę jest ogromna szansa, ze nie jesteś w ciąży.

Gość qaqaa
Przeceiż nie szorował cewki moczowej w środku/

Gość qaqaa
Musisz czekać i przestać kombinować. Co się stało to się stało. Może nic. A jeśli wpadka to będzie 9 mies. na myślenie.