Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakuje mi kasy

Ten kto powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają musiał być popierdolony

Polecane posty

Gość brakuje mi kasy

Pieniądze są jednym z fundamentów szczęścia i taka jest prawda...

Gość i wanna think merry you
nie daja masz pieniadze samochod a los juz za chwile moze Ci odebrac wystarczy chwila takze ciesz sie tym co masz

sa jako dodatek

ciesz sie ze Jestes zdrowy i mozesz zjesc kanapke

Gość brakuje mi kasy
Pieniądze, że dają szczęścia? Mając pieniądze można podróżować, kupować wszystko co się chce, mieć zdrowe (łatwo dostęp do dobrych lekarzy, specyfików, zabiegów), gdy masz pieniądze to ludzie się z Tobą liczą, latwiej nawiązywać znajomości z równie bogatymi ludźmi- same plusy. Pieniądze to szczęście.

Gość To zależy ...
To takie głupie gadanie dla ciemniaków. Dziś nawet zdrowia nie będzie, jak się nie ma kasy, bo lekarz kosztuje, badania KOSZTUJĄ, recepta kosztuje, dieta kosztuje ..... wszystko kosztuje. A firmy farmaceutyczne chyba mają specjalistów od kombinowania cen i opakowań, bo lek, który kosztował kiedyś grosze dziś jego cena przyprawia o ból głowy i gdzie tu zdrowie bez kasy!

Mylisz się. Możesz coś mieć, ale fakt posiadania nie decyduje o twoim szczęściu. Kasa nie rozwiązuje też problemów nie zdrowiem... O ile nie piszemy o tygodniowej grypie. Znajomości z bogatymi?! To czyni człowieka wartościowym? Znasz kręgi bogatych? Wiesz jacy to ludzie? Żyjesz wyobrażeniami. Zejdź na ziemię. 🖐️

Gość powazka
Powiem ci tak bylam w sytuacji bez wyjsciia mialam male dziecko leniwego symulujacego chorobe meza mielismy 600z l dochodu na miesiac zebralam na kafe moj los odmienil sie pracuje zarabiam na siebie stac mnie aby kupic dziecku ubranka i zabawki stac mnie na laptopa ktorego dzisiaj kupilam nie odmawiajac sobie niczego ... Mam porownanie obu przeciwleglych stron i powiem ci ze ta biedna strona ma wiecej wartosci...

Gość iuoiuoi
Kasa nie rozwiązuje też problemów nie zdrowiem... ta... no jasne, ja mam własnie dziecko neipełnosprawne, i leczenie= zbieranie kasy

Gość gość
Bo to wymyślili ci co mają pieniądze po to aby biedny lud nie fikał i był posłuszny. A kłamstwo powtórzone tysiące razy staje się prawda :classic_cool:

Gość gość
dziś 100% prawda!!! Ja to bym ci Nobla nawet za to dał z dziedziny uświadamiania tępego motłochu

Gość gość
Pieniądze szczęście dają nie można za nie kupić tylko niematerialnych rzeczy