Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolzeba

nie moge spac bo ...

Polecane posty

Gość bolzeba

albo podswiadomosc mi nie daje, bo nie nauczylam sie na kolo (a stres z tym zwiazany potrafi sprawic ze zamiast obudzic sie naturalnie o 8 rano, budze sie o np 5) albo to jakis powod zdrowotny, dziwny czuję ciśnienie w zębie, które mnie rozprasza od prób zaśnięcia. nie jest to silny ból tylko taki mdły i głupi. 2 wydawało mi się, że miałam takie samo cisnienie w dolnym zebie madrosci, a teraz mam to w gornym. 2 godziny temu tez bolala mnie lekko glowa. wszystko po prawej stronie. nie wiem o co chodzi ani co z tym mozna zrobic. zeba mialam plombowanego 3-4 miesiace temu wiec raczej jest zdrowy. z resztą, jadlam dzis ciastko slodkie i nic nie bolalo. takie cisnienie w zebach sie zdarza raz na jakis czas, ale nigdy nie przeszkadza i zazwyczaj samo przechodzi. a teraz mi przeszkadza i co mam zrobic? jak sie niby rano naucze na to durne kolo jak sie nie wyspie? -.-

Gość krwawy nos 11
umierasz...

Gość krwawy nos 11
to proste. umierasz

Gość pasi-konik
chyba sie nie nauczysz na to durne kolo hee he... takie cisnienie w zebach - to jest normalne nadcisnienie i nie da ci to zasnac ! - kup sobie rano w aptece herbatke uspokajajaca albo na spanie, po niej bedziesz spokojnie spala do rana ...