Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa86

moje 22 miesieczne dziecko nie chce juz pić mleka !!!!!

Polecane posty

CZY SA OSOBY KTÓRE TEZ TAK MAJA DORADZCIE CO ROBIC NA SNIADANIA I KOLACJE DZIEKI

moja ma 21 m-cy i od dawna nie je mm,od 9 mca robię jej kaszę manną na mleku krowim i żyje i ma się dobrze,Ogólnie je wszystko co my,chociaż staram się pilnować jednego posiłku mlecznego dziennie.

dzieki tylko moja kaszek nie chce tylko kanapki z szynka lub serkiem i chrebata nie wiem czy to jest ok?

Gość a co to cherbata????
sproboj mm, sama nie bedziesz chciala tego swinstwa pic. wcale sie jej nie dziwie. jest na tyle duza by jesc normalne rzeczy.

Gość Kakao albo
Jakis jogurt pitny do sniadania jej daj.Moja mleka tez nie bardzo,mowie o krowim bo mm przestala pic jak miala prawie 2 latka.

dzieki za odpowiedzi postaram sie cos urozmaicca na sniadanie moze płatki zmlekiem albo kakao a na kolacje kanapki i cherbatka

nie znam się na schemacie żywienia, bo to wszystko przede mna ale takie dziecko chyba je już wszystko, może do płatek wlej jej ten jogurt co reklamują?? Jogurty są robione z mleka a skoto mleka nie chce to może to zje?? A jak lubi kanapki to czemu nie?? zrób kakao do picia i będzie ok.

To prawie 2 letnie dziecko więc wszystko je. Nic na siłę ;) Nie chcę - niech nie piję. Podawaj do picia herbatę,wodę,od czasu do czasu może skusi się na kakao.

Gość Duży obwod
Plaster sera to tyle co szklanka mleka. Je sery to dobrze.

Gość krawkaba
Moje dziecko jak miało 1,5 roku też przestało pić mleko, co nie oznacza,że w ogóle nie je mlecznych rzeczy - jada kaszki, serki homogenizowane, jogurty, twaróg ze śmietaną......

dzieki uspokoiłyscie mnie chciałam żeby jak najdłuzej piła mleko nic na siłe może na jakis czas nie bedzie chciała a potem bedzie lubiec narazie jest na etapie zmiany smaków potem jej sie to unormuje dzieki za rady pozdrawiam

Gość izusia.87
jak co robic na sniadanie głupie pytanie kanapeczke z szynką,jjecznice ,omleta,rózne dziecko zeczy może jeść twoje dziecko ma prawie 2 latka tylke co mój synek i mleka nie cierpi kupuje mu paruweczki z szynki też.