Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aandain

biały śluz

Polecane posty

Gość aandain

Hej, chciałam się poradzić, wizytę u endokrynologa-ginekologa , mam dopiero w przyszłym tygodniu (wcześniej niestety nie dało się wbić). Przechodzę do sedna, moje ostatnie miesiączki (3) mialam co 42 dni, w związku z tym udałam się do lekarza zrobiłam szereg badań, i okazało się że mam niedoczynność tarczycy, lekarz przypisał mi euthyrox 50, i biorę go już ponad miesiąc, niestety teraz okres w ogóle nie pojawił się.... jest już 53 dzień, a okresu nie widać, ale pojawił się za to od jakiś nie wiem może 3 - 4 dni jakiś biały śluz , całkiem gęsty, i całkiem sporo. Pewnie pojawi się pytanie, czy współżyłam tak - mam stałego partnera. Zastanawia czy może te leki zablokowały mi okres.. już sama nie wiem...

Gość myszka micccki
a zabezpieczasz sie?

Gość aandain
nie.. generalnie podczas stosunku, jak mam być szczera to co drugi co trzeci raz, jest stosunek zakończony we mnie.... ale po tym jak się okazało że mam tą niedoczynność tarczycy, to lekarz powiedział że będę miała problemy z zajściem w ciążę, więc wątpię aby nagle było inaczej..

Gość alemama
ZRÓB TEST!to nie boli :) i sprawa będzie jasna...bo przeceież tak naprawdę o ciążę pytasz...

Gość aandain
.... no i zapomniałam dodać, że test także zrobiłam, dokładnie w ten piątek tj 14.12.2012 r i wynik był negatywny

Gość zuzuuuuu
ja taki sluz mleczny mialam tylko w ciazy . ale skoro test masz negatywny.. mojej siostrze tez mowili ze bedzie miala problemy z zajsciem w ciaze a ma trojke dzieci juz. :P chociaz faktem jest ze zwykle problemy z tarczyca powoduja problemy z zajsciem badz utrzymaniem ciazy..

Gość myszka micckey
tarczyca nie jest metod antykopcepcji, chodzi mi o to ze jesli ja masz to rowniez mozesz zajsc w ciaze... moze bylo zbt wczesnie by test wyszedl pozytywny, idz do lekarza lub dla pewnoesci zrob beta hcg

Gość aandain
Dziękuję, za odpowiedzi....do lekarza umówiona jestem zaraz po świętach w środę, ale nie da się ukryć że ta sprawa siedzi mi w głowie i myślę, dlatego o pomoc także zwróciłam się do Was.... no nic w każdym razie przed wizytą u lekarza na pewno zrobię jeszcze jeden test, tak dla pewności... Wczoraj dodatkowo rozmawiałam telefonicznie z przemiłą doktor endokrynolog powiedziała że lek Euthyrox 50 na powinien wpływać na opóźnienie miesiączki, ma odwrotne zadanie - regulować. u mnie stało się na odwrót, miałam zazwyczaj okres co 42 dni, od momentu gdy zaczęłam brać lek, okresu wciąż nie ma, a dziś już jest 56 dzień...