Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polacy to debile masakra..

Widziałam rano w autobusie jak facet obraził dziewczyne !!

Polecane posty

Gość polacy to debile masakra..

Siedzial tylem do kierunku jazdy a ona stala na srodku przed nim obok barierek wiecie chyba, oparta byla o to oparcie dla niepełnosprawnych i grała na telefonie, mial duzy obiektyw zwrocony na tego goscia, ona sie spojrzała a on :Nie masz co robic gówniaro? Po co robisz te zdjecia? Ona nic a on: matka cie nie nauczyla mowic? A ona do niego ze tylko gra pokazala mu ekran a on z ludzmi ją dalej obrazal ze gowniara, bydlo, chamstwo etc. Masakra ale chuj pieprzony. Miala ze20lat on kolo 50tki

Gość barszczyk z BURAczków
a nie miał wysoko postawionego tatusia? Buractwo lubi przechodzić z pokolenia na pokolenie

Gość barszczyk z BURAczków
a nie miał wysoko postawionego tatusia? buractwo lubi przechodzić z pokolenia na pokolenie :classic_cool:

Gość no no uważaj
Najgorsze, ze nikt nie zareagował bo po co :o

Gość nie dziwie sie ze faceci od wa
a ta laska co jezyka w gebie nie miala? jak jest niemota ze odpowiedziec nie umie to jej problem czemu obcy ludzie mieliby bronic obcej kobiety? bita nie była, a jezyka w gebie nie ma, to jej problem

Gość kambodzann
typowy pisior-moher z niewyczerpanymi pokładami chamstwa i nienawiści, smutne

Gość forever alaaan
Miałem podobną sytuacje w pociągu jakiś taki typ też ok 50 jak pisze autorka, zaczepiał taką młodą dziewczynę. Nikt nie zwaracał na to uwagi a wagon był pełen ! To ja wstałem i podszedłem do niego, myślałem że gościowi przywale :o Niecha zaczepia równych sobie a nie słabszych

Gość kambodzann
forever alaan-to fajnie, ze są też tacy faceci jak Ty, którzy widzą ze jak coś jest nie w porządku to reagują. ale jesteś ginący gatunek

Gość forever alaaan
Mam nadzieje że nie długo będą młode to będzie nas więcej :D spokojnie

Typowe dla tych ramoli około 50siątki. Wtedy mają andropauze. Dostaja fiksum-dyrdum.

Gość mlllmmlmlmmlm
Polacy czasem zachowują się tak hamsko że szok... no ale pozostałości po PRLu mnie wczoraj starszy facet potrącił łokciem w brzuch jak mijałam go w drzwiach- oczywiście nie ustąpił mi przejścia bo po co. mamusie pozwalają synkom na wszystko i potem tak jest, za granicą jest zupełnie inaczej. Teraz zimno się zrobiło faceci idąc ulicą sie śpieszą i nie raz zdarza mi się być potrąconą przed jakiegoś kretyna który nie ustapi na chodniku miejsca kobiecie. no chyba że odskoczę na bok, to wtedy się nie zderzę,no comment, czytajcie to faceci i zastanówcie sie nad sobą.

Gość Lewitacja
Frustrat zwyczajny. Niestety nie jest odosobniony przypadek, niemalże każdego dnia się doświadcza tego typu zachowań. Warto na nie reagować, tylko czy ktoś taki w ogóle jest w stanie zrozumieć cokolwiek? Wątpię

Gość mlllmmlmlmmlm
Chyba taki facet mysli sobie - skoro to jakaś nieznana dziewczyna to po co mam ustepować jej pierwszeństwa i idzie na ciebie tak szybko że musisz sie uchylić, bo on sie przecież śpieszy, teraz w ziemie to jest nagminne, a młodsi się uczą od tatusiów, np wczoraj jakiś student idzie po pustym chodniku w moją stronę, i prawie na mnie wpadł musiałam się odsunać na bok mimo że cały chodnik pusty, masakra. chyba wyjądę niedługo z polski, bo tych normalnych facetów jest może 20 procent a reszta to wieśniaki.

Gość mlllmmlmlmmlm
Trochę strach reagować, skoro taki uważa że jest panem a kobieta ma mu ustępować.. raz taki facet na mnie warknął jak powiedziałam mu ze mnie potrącił.

To jest masakra, że nikt nie reaguje:o wszyscy się boją tylko. Tak samo jak np ktoś leży nie przytomny na ulicy, to omijają szerokim łukiem albo się gapią

hola hola a czemu mowicie odrazu uzywac sformulowania ze polacy to polacy tamto a co nie zdarzaja sie te sytuacje w stanach badz niemczech ? skonczcie pluc na polskosc !

Gość huijj
Dokładnie, lepiej gowna nie tykac...

Gość huijj
Ależ sobie nik wystukalam...

Gość powinnoscia
reszty starszych osob ktorzy widza agresje i niesprawiedliwosc jaka sie zadziala miedzy tym facetem a dziewczyna jest reakcja-w ten sposob daje sie tym niezdrowych i agresywnym jednostkom informacje ze nie moga byc bezkarne!!! ale jak widac brak w ludziach odwagi cywilnej i wyzszych idealow jak kiedys... liepiej niech obraza nastolatke ze sobie gra, niech pijany koles w autobusie bije innego chlopaka ktory czyta ksiazke ... to jest wlasnie standard..smutny zreszta .,..

Gość kloplkojiu
Rozumiem tego faceta, też mam dość jak ktoś ciągle grzebie sobie w telefonie. To jest tak drażniące. W dodatku facet spanikowal bo myślał że ta robiła mu zdjęcia. I żeby nie było też mam dotykowy telefon ale nie gmeram w nim w autobusie.

Gość do klopa
to jak cie to drazni/deberwuje to napij sie herbatki na uspokojnenie alboi zacznij jezdzic autem

Nokia 3310 być może nie jest zabawką ;) Ale nie wiem czy wiesz że są też współczesne telefony, bardziej rozbudowane :D

Gość mlllmmlmlmmlm
ja reaguję coraz częściej, no ludzie się boją, trzeba sie przełamywać , szczególnie jak sie jest kobietą to jest trudniej. niektóre kobiety nikomu nie odpyskuja całe życie bo uważają ze nie wypada. ja raz w zamian za zwrócenie uwagi dostałam pyskówkę, ale myśle że znowu bymk sie zachowała tak samo, taki faceta następnym razem dobrze sie zastanowi jak przypomni sobie zwrócona publicznie uwage. ostatnio byłam przy kasie na dworcu kolejowym i facet sie na hama wepchał do kolejki i z wrzaskiem na kasjerkę że sie śpieszy zeby sie ruszała, na cała kolejkę 20 osób jeden młody chłopka zwrócił mu uwagę, brawa dla niego. reszta stoi jak wmurowana, niestety w polsce ludzie nie są odważni.

Gość mlllmmlmlmmlm
krwawy edward - masz rację, milczenie nic nie daje, jak ktos sie boi ostro odpowiedziec to niech powie cokolwiek żeby taki ktoś nie był bezkarny.