Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem dziwny ??

Czy jestem nienormalny??

Polecane posty

Gość czy jestem dziwny ??

hej dziewczyny, to forum dla was więc zapytam. czy jestem nienormalny? niesamowicie kręcą mnie i działają na mnie drobne zadbane kobiece stopy, szczególnie u kobiet 30-45 lat. nie wiem dlaczego. czy to normalne. boję się o tym powiedzieć mojej obecnej partnerce 32 aby nie wzięła tego że jestem jakimś dewiantem, czy nienormalny. nie wiem jak mam jej to powiedzieć. chciałbym masować jej stopy, pieścić, całować, ssać, chciałbym aby mnie nimi masowała, dotykała mnie całego mojej twarzy, mojego krasnala. kiedyś stałem za nią w kuchni rano, w pewnej chwili podniosła jedną nogę i stopą dotknęła mnie po łydce . w sumie przez przypadek ale myślałem że mi wyskoczy z gatek. chciałem ją złapać za jej cycki i ją pieprzyć od razu od tyłu ale akurat znajomi u nas nocowali. innym razem kiedy leżałem na łóżku przyszła z zakupów i zaczęła zdejmować buty i skarpety. widok wyłaniających się jej stóp ze skarpet tak nie nakręcił że musiałem zasłonić się poduszką. Wyobraziłem sobie że zaczyna mnie nimi masować i pieścić, obejmuje mojego krasnala i doprowadza mnie do orgazmu, a ja spuszczam się na jej stopy. nie wiem co robić, jak mam to jej powiedzieć. wcześniej tak nie miałem dopiero od jakiegoś czasu. czy jestem nienormalny?

Gość pomarańczowy Doktor
Tak, jesteś. Nie ma za co, należy się 300 zł, bo to nie na NFZ, a prywatna porada była 🖐️