Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilna mamaa

moje dziecko drapie po twarzy i wpycha palca w oczy ma 17 msc

Polecane posty

Gość bezsilna mamaa

moja córk ama 17 msc i tak jak w temacie.... mówię tłumaczę ale nie dociera... wczoraj się bawiłyśmy super ładnie pięknie a ona nagle palca mi w oko wsadziła no tak na nią nakrzyczałam no nie wytrzymałam po prostu :( bo mnie zajebiście bolało tak samo drapie po twarzy tłumaczymy jej z mężem że tak nie wolno bo boli to ona jeszcze bardziej. gdzieś wyczytałam żeby zachowywać się tak samo jak dziecko więc ja również dzisiaj zaczęłam ją rano drapać po buzi i ją zabolało aż się rozpłakała i co ? i od 7 ani razu mnie nie udrapała ani nie wsadziła palca w oko może to pomogło ? a jak nie to poradzcie jak mam ja tego od uczyć ? wstyd będzie jak komuś obcemu tak zrobi

Gość bezsilna mamaa
up

Gość bezsilna mamaa
serio nikt mi nie ppmoże ?

Gość tymrazemija
Moja znajoma mi opowiadała, że jej córka teżtak w oko palca im wkładała, aż pewnego dnia tak mocno jej wsadziła, że musiała jechac na pogotowie okulistyczne i ma od tamtej pory problem z siatkówką. jak oduczyć niestety nie wiem..

Gość katastroffffa
Postaw do kata albo zrob jej to samo.Moja corcia miala atak bicia.Tlumaczylam ,tlumaczylam i jak grochem o sciamne.2razy wyladowala w kacie i ze 2 razy klepnelam ja w reke jak mnie uderzyla.oczywiscie wytlumaczylam jej dlaczego to zrobilam.pomoglo :)