Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdwqdqdqdqdqdq

małe usta u kobiety to wada?

Polecane posty

Gość wqdwqdqdqdqdqdq

a w zasadzie nie takie małe , powiedzmy średnie? nie są wąskie bo górna warga jest normalna i dolna też , mają ładny kształt ,ale nie są pełne...za to mam mały nos i dość duże oczy tylko te usta... zastanawiałam sie czy nie powiekszyc ,ale boje sie ,ze to bedzie sztucznie wygladalo do calej mojej twarzy

Gość fgfgfgfgfg
weź przestan i tak kazdy umrze i robaki go zezrą, zajmij sie czyms pozytecznym a nie warami jak u ssaka fiutow

Gość bdckdvj
pewnie ze wada , ale lepiej jest male usta i naturalne niz zbotoxowane i sztuczne

Gość Nie każdemu pasują duże
usta. Nie jest to wada moim zdaniem

Gość CZY ZABIĆ MNIE
ZA ZA DUŻE USTA? NIE WIEM TRZEBA TO PRZEMYŚLEĆ

Gość Nie każdemu pasują duże
ja np mam drobną twarz i mnie by nie pasowały. Praktycznie wszystkie japonki np maja male usta ,a wiele z nich jest slicznych

Gość CZY ZABIĆ MNIE
JEZELI Z UST DO UST TO NIE ALE JEZELI USTA MILCZA A DUSZA SPIEWA TO TRZEBA ZLIKWIDOWAĆ

Gość Jesienna18
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://1.fwcdn.pl/an/49468/29987.8.jpg&imgrefurl=http://www.filmweb.pl/news/Naomi%2BWatts%2Bi%2BMatt%2BDillon%2Bb%25C4%2599d%25C4%2585%2Bmieli%2Bdziecko-79636&h=359&w=260&sz=24&tbnid=SaY8x8HffXPIzM:&tbnh=98&tbnw=71&prev=/search%3Fq%3Dnaomi%2Bwatts%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=naomi+watts&usg=__MtXm5lkPFhMeOKZxTFTyLRlrm2s=&docid=_tK2TOJK0vF5JM&hl=pl&sa=X&ei=iEzQUP-gDsqL4ATq4oGIAw&ved=0CFgQ9QEwBw&dur=1202 Ona ma małe usta ,a jest piękna :)

Gość gość
Moim zdaniem małe usta warto sobie powiększyć. Teraz świetnym na to sposobem jest powiększenie sobie ich kwasem hialuronowym. Ja robiłam taki zabieg w Mielcu u doktor Szczepańskiej. Muszę przyznać że jest bardzo duża różnica, bardzo dobre efekty.

Gość gość
KOBIETY z małymi ustami tez są kochane tylko za całokształt a nie za detale

Gość Irena

Każda kobieta powinna czuć się dobrze w swoim ciele, ja ze swoimi małymi ustami nie czułam się najlepiej. Postanowiłam pójść na konsultacje do Instytutu Zdrowia Boczarska Jedynak w Oświęcimiu i właśnie u nich powiększyłam usta. Jestem zadowolona z efektów, usta są większe ale nie wyglądają sztucznie. Zabieg był wykonany delikatnie i co ważne skutecznie. Polecam.

Gość Dorcia

Ja mam na szczęście duże usta,nos i oczy,ale jakbym miała małe usta to bym powiększyła choć trochę kwasem hialuronowym.

Gość prawie każda

ma zrobione w tych czasach