Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPUSTKAmała

To szybko czy normalnie

Polecane posty

Gość KAPUSTKAmała

Minęły niecałe 3 m-ce od rozstania, a były ma nowa laskę,czy to normalne,o czym to świadczy? Jak było u Was?Prosze o wypowiedzi i opinie.

Gość Lewitacja
Nie ma sensu tego analizować. Niech sobie życie układa, lepiej czy gorzej, jego sprawa. Powinnaś skoncentrować się teraz na sobie, jak długo będziesz żyła jego życiem, tak długo będziesz zawalała swoje własne:)

Gość KAPUSTKAmała
tak,to prawda. Ale rozumiesz,żyjesz z kimś tyle lat,tworzycie jakby jedność, bez siebie żyć nie umiecie a tu nagle bach,pare miesięcy i koles ma nową miłość.Mimo wszystko to trudne...

Ja po tygodniu po rozstaniu, wdziałam byłego z nową dziewczyną. To był ostateczny dowód na to, że mam o nim zapomnieć i tobie też to radzę :):)

Gość Lewitacja
Wiadomo, że musi to być dla Ciebie przykre, że pojawiają się pytania "czy jemu w ogóle na mnie zależało". Są dwie opcje: - albo chcąc ukoić ból rzucił się w poszukiwaniu środka przeciwbólowego (którym ona ma być) - albo faktycznie w Waszej relacji czegoś mu brakowało, co znalazł w niej. Tak czy inaczej poznanie prawdy na nic się zda.

Gość powiem i ja......
zgadzam się z wypowiedzią Lewitacja.....musisz przestać analizować i zacznij żyć swoim życiem ...wiesz wcale nie musi być tak że nic dla faceta nie znaczyłaś po prostu w życiu czasem tak bywa że miłość spada na nas jak grom z jasnego nieba

Gość KAPUSTKAmała
tak wiem. To znaczy w ogóle to ja nigdy w życiu nie chciałabym juz z nim być. Tylko tak dziwnie sie poczułam,choc bardzo tego nie przeżywam, jednak nurtuje mnie że moze mnie nie kochał skoro tak łatwo i szybko związał się z nową. Ja nie jestem gotowa na nowy związek,choc faceta mi brakuje

Gość Lewitacja
Minie jakiś czas i Ty również znajdziesz kogoś. Im więcej dasz sobie na to czasu, tym większa szansa , że spotkasz kogoś wyjątkowego. Uważam , że nie ma nic gorszego niż szukanie na siłę i pod wpływem emocji.

Gość KAPUSTKAmała
ja w ogóle nie szukam.na te chwilę chce byc sama,sporo przeszłam, i mocno sie sparzyłam,choć mam nadzieje zże mi przejdzie i poznam kogos za jakis czas,oby bo juz mam troche latek

Gość Lewitacja
eee tam, nie lubię jak ktoś mówi "mam już dużo lat", przecież na miłość nigdy nie jest za późno! Poza tym ważne jest na ile się czujemy, a nie ile mamy:P

Gość KAPUSTKAmała
hehe czuje sie na mniej ni z mam całe szczęście i ponoć tak wyglądam. Ale wiesz przychodzi taki czas kiedy wszyscy rówieśnicy,a nawet młodsi, zegar biologiczny tyka, i zaczynasz sie obawwiać czy spotkasz tego z którym bedziesz chciała spędzić życie,czy urodzisz dziecko,pojawiaja sie tego rodzaju pytania,czy nie za duzo czasu spędziłam z nieodpowiednia osobą??

Gość KAPUSTKAmała
tam miało być "hehe czuje sie na mniej ni z mam całe szczęście i ponoć tak wyglądam. Ale wiesz przychodzi taki czas kiedy wszyscy rówieśnicy,a nawet młodsi zakładają rzodziny"

Gość Lewitacja
ale czasu nie cofniesz, na nic biadolenie:) Zresztą czy życiowym priorytetem jest rodzenie dzieci i posiadanie męża? Wykorzystaj właściwie ten czas, kiedy jesteś sama, może odnajdziesz coś dla siebie. To dobry moment, bo masz więcej czasu. Masz w ogóle prawdziwą przyjaciółkę z którą możesz spędzać czas?

Gość KAPUSTKAmała
tak mam taka od podstawówki:) w ogóle odnowiłam troche kontaktów po rozstaniu,kiedys był tylko on i on nikt więcej,o ja durna. Teraz fajnie spędza czas,mam go sporo więcej,nie żyje w wiecznym pośpiechu i nerwach jak wczesniej:)

Gość Lewitacja
No właśnie to jest problem wielu kobiet, że gdy wchodzą w związek, rzucają wszelkie inne przyjaźnie. Zwykle to jest tłumaczone "brakiem czasu", ale to żadne usprawiedliwienie. Czyli już dostrzegasz pozytywy bycia singlem:) Widzisz, dobry znak. Kiedyś z perspektywy czasu, jak spojrzysz chłodno na swój teraźniejszy smutek z powodu jego spotykania się z kimś, to się tylko pod nosem uśmiechniesz:) i tego Ci życzę!

Gość KAPUSTKAmała
mozenie priorytet ale ja chciałabym miec męża i dzieci

Gość KAPUSTKAmała
dzieki:D